Ut med båten!

Ska ut med båten snart ska bara packa klart och sen åker vi. Ska vara där över helgen så det blir ingen uppdatering antagligen, det kan komma något kanske ;)


Dagen!

I dag på morgonen i skolan så hade vi hemkunskap som ni kanske redan har sätt. Vi gjorde frukost och jag hade inte ätit så mycket frukost hemma så det var jätte gott för jag vart rätt så hungrig ;)
Det har iaf varit en skön och as rolig dag i skolan i dag.
När jag kom hem gjorde jag inte så mycket bara tog det lite lugnt det behövs ju i bland. Men jag var på fotbolls träning och det var jätte kul. När jag kom hem gick jag och Felix ut och sprang 4 km tror jag! Så det var ju skönt!

Nu ska jag läsa lite i min bok och sedan gå och lägga mig!! :)


Ska cykla ner till ekarvallen nu, den är ju rätt nära när jag bor oss mamma ;) Tagga träning nu ;)


Väntar på att franskan ska börja :) slutar sen skönt!


God frukost!! :)


Lät franska läxa!


Stenungsund!!

Hej bloggen! Ska till Stenungsund snart och gå in på bokia och kolla efter papper som man ska slå in engelska boken med.


Fotboll!

Var på fotbolls match för en stund sedan. Vi förlora fast vi var gryma ;) Har iaf tagit mig en varm och skön dusch och så ska jag nu krypa ner i sängen och sova.


Instagram follow! :)


Nya saker till skolan!

Nu när skolan har börjat tycker jag att det är lite kul att ha nya fräscha pennor, suddgummi , block, penfack osv. Själv så gillar jag att köpa massa skolgräjer tycker det är så tråkigt att bara få i skolan så ja. Vad tycker ni är bäst??


Ute hela dan!

Gud så fin vädret har varit i dag, ända sen jag kom hem från skolan har jag varit ute ;) Åkte fyrdjuling i dag jätte kul :D


Sitter i skolan och chillar med Emilia :)


Ny duschad och fräsch :)


Stövlar!!

Har läst på jätte många bloggar om sånna här stövlar! Känns nästan som alla vill ha sånna här! Själv så har jag inte tänkt på att köpa några.

Vad tycker ni om dom här stövlarna/ har ni några? :)


Vallendagen!

Han inte blogga i morse för vi skulle till vallendagen! Så ja det gick supper mitt lag kom 1a :D så vi fick guld medalj! :) Vallendagen är en dag då alla i vallens if samlas och blir updelade i olika lag! Så ja det var jätte skoj!


Dålig uppdatering i dag, sorry!

Sitter i sängen just nu och lyssnar på musik och bloggar gör lite tidsinställda. Var i Göteborg i dag med fick inte köpt något för vi kollade bara på väskor. Sen har jag kollat på när min lillebror har spelat fotbollsmatch. Gud vad fint väder det har varit i dag men sen vid 5 så vet det ju inte så fint längre ;)


Har haft IPaden i en vecka nu och har ju redan en helt del bilder hahaha :D Måste ränsa nu!!


Göteborg nu :)


Tangentbord på IPaden :)


Fotbollsskor och lite mera!

Vart i Stenungsund efter skolan i dag och skulle kolla på nya fotbolls skor. Och hittade dom här + så fick jag med mig lite mer, ett par till fotbolls strumpor så nu har jag tre tror jag;) och en ny cykel hjälm vill ha en till efter man har tränat och inte duschat så då är man ju genomsvät så då är det skönt att ha en fräsch hjälm istället för att sätta på sig den svettiga när man t.ex. ska till skolan.


I skolan !! :)


Höst shopping!

Hösten börjar närma sig och höst shoppingen är på gång själv så tycker jag att dom snyggaste kläderna finns på hösten!! Har hittat sånna här tröjor där det är inbyggda hörlurar! + så kan man tvätta tröjan i 40 krader så man behöver inte tänka så mycket på hörlurarna! As bra ju, man kan bara ha IPhonen i fickan och så kan man ju lyssna hur bra som hälst! Har även hört att det är väldigt bra ljud i lurana med:) Så jag är faktiskt väldig sugen på att köpa en sån här frågan är bara om jag ska ha en svart eller en blå ni kan väll kommentera :)


Dagens me!!

Äntligen fredag!! Ska till skolan snart men först tänkte jag bara vissa vad jag har på mig i dag! ;)


Fotboll!!

Jag har som sakt kört i gång med fotbollen i gen och slutat i handbollen ang olika saker men det känns faktiskt mycket bättre att vara tillbaka i fotbollen i gen! :) aja hade iaf träning i dag och det gick supper!! :)


Är med Wilma :)


Dagens me!!


Bytta blogg??

Nu har jag funderat på att byta blogg inte till blogg.sedör appen är sjukt dålig och det går licksom inte att använda den i bland så det suger därför vill jag byta blogg portal! + så är hela blogg.se ändrat och jag tyckersent inte är lika bra längre så ni kan väll typ kommentera vilken bloggportal jag ska ha? 
 
Har tänkt på
 
Devote.se
 
Nattstad.se
 
Myshowroom.se
 
 
 

Kan ni komma på några bra förslag som ni vill att jag bloggar om?? :)

Nu har jag ju börjat med bloggen odenkligt i gen, nu menar jag det! På sommarlovet var det ingen bloggning därför jag ville inte sitta vid datorn/ mobilen på fritiden när man kunde bada / sola osv. Det fans liksom inte!! Sen har jag faktiskt saknat och blogga så det blir lite extra kul nu :) Därför kommer jag som sakt att bomba med inlägg. Det kan bli lite tråkigt med bara en rubrik och en bild men jag ska blogga långa inlägg med många bilder i stället ;) Självklart så kommer jag som sakt då bomba med det där en rubrik och en bild. Det är ju bättre en inget hehe ;) man kan ju inte sitta och skriva långa inlägg i skolan!!

Men det skulle vara snällt om ni typ kunde kommentera vad ni tycker jag skulle skriva långa inlägg om?? :)


Inspiration!!


Blogg.se nu smäller det!! ;)

Kommer bomba med bilder i från IPaden sålänge blogg.se appen funkar ;) :) + lite med IPhonen och pyte med datorn ;)


iPad bilder

När jag skulle hem förut i från skolan så ös regna det och jag hade IPaden och IPhonen i väskan så jag vart ju lite orolig men det hände ingen som tur var :)

Här får ni iaf 3 IPad bilder!!


IPad!!

I dag skolan fick vi vår IPad så bloggar i från den nu :) I dag efter skolan så följde jag med Julia hem och vi höll på en massa med IPaderna :) Och förut så var jag på fotbolls match och vindan med 2-0 :)
 
 

Var med Julia ny på kvällen!!

Vi var nere vid havet typ klockan 7 och sedan var vi hos mig till nu. Johanna kom också dom sista 15 minuterna så det var skoj! Denna dan har iaf varit på topp, även fast skolan börjat ;)


.....


Untitled Video


Sommarlovet 2012!!

I morgon var det skola då :( Kan inte själv fatta hur snappt sommarlovet har gått!! Klart det ska bli roligt att börja för att träffa alla men självklart vill man ha längre sommarlov! Har haft ett så himla roligt sommarlov, sportscamp, handboll, Kompisar, sol bad, båten, Mathilda, Liseberg,Stranden, Danmark, grillfester osv helt klart ett jätte kul sommarlov har jag haft. A och nu är det slut!  Helt sjukt!
 
I love summer!! 
 
 
 
 
Kan börja med båtbilder!!
 
 
Mathilda!! <3
 
 
Lite alla möjliga bilder!
 
 
Liseberg!
 
 
Danmark!
 
 
 
 Sportscamp! <3
 
 
 
 
 
Love till sommaren 2012! <3

Stranden !!

I dag kom jag hem i från mormor och morfar! Har gjort massa kul saker där och så träffat kusiner! Aja när jag kom hem åkte vi till stranden en på tjörn och det var jätte varmt och skönt så vi var där hela dan tills klockan 5 typ sen åkte jag till fotbollen :)


Hemma i från Mathilda!!

Kom hem från Mathilda för en timme sen typ. Har haft det så himla skoj dom här dagarna jag har varit oss Mathilda. Vi har solat och badat, varit på ett badplats, varit uppe en hel natt haha, spelat fotboll, ätit kräftskiva, på kvällarna spelade vi en massa spel och kolla på filmer och massa mys, Ni vet ansiskmask i stället för det hade vi typ en annan sak ni ser på en bild här nedan för :D
Jag har iaf haft det supper kul :D


Videoblogg


Shopping i från Göteborg!! :)


Göteborg

I dag har jag varit i göteborg och shoppat jag och Fanny åkte tåg fram och tillbaka! På hem vägen köpte vi med oss en läsk och en subway och det var as gött! ;)

Ni får blilder på shoppingen sen ;)


Läsa sen sova!


Hemma i från båten.

Ja i går så skrev jag att vi var på väg hemot och ja det var vi nu är vi hemma och vi åkte för att det inte skulle vara fint väder nu i veckan. Som nu åskar det! Aja i dag 10/11 på morgonen så var vi på stranden för det var supper väder då, vi skulle åka till Vänersborg men det blev inte så för vädret. Men sen vid 11 så blev det mulet så vi åkte till en affär som var rätt nära där och shoppa lite sedan har vi varit i Stenungsund också då det jag har köpt kommer ut på bloggen ;) Lite bilder i från semestern 👇


På väg hemot 👎


RSS 2.0