Helveteskapet! :)

Hello !! I går var vi i en gästhamn. Där var Helveteskapet ni vet det som Ronja och Birk hoppar över i Ronja rövadotter så det var spännande. :)


Att vara ute med båten är inte dåligt de! :D

Hello 😊 är ute med båten nu som ni säkert vet om. Vi är vid gullholmen nu. Eller en ö pricis brevid. Det har varit rätt dåligt väder dom hör dagarna vi har varit ute men det ska tydligen bli toppen väder nu tisdag till fredag. 😃


Båten!

Hejsan ska ut med båten nu i 2 veckor, åker i morgon. Kommer bli supper! :D Som vanligt så ska vi åka väldigt långt bort här i från. Vi pratade om att vi kanske skulle åka till danmark i år, fast det blir nog inte så, vad vet jag ;) Men jag kommer nog iaf inte i blogga, nu är det sommarlov, ingen bloggning då.
Liseberg!!

Hejsan!! I går var jag på Liseberg det var jätte kul :D


IPhone skal.

När jag var på torp för några dagar sen så jag köpte jag ett IPhone skal. Det jag tycker är coolt är att det lyser i mörkret :)


Torp

Bild på dagens outfit , linne ginatricot , jeans i från Lindex. Aja ska till torp nu och kolla efter IPhone skall. Sen ska jag till farmor med Felix vi ska vara där tills fredag tror jag :)


Nu har jag ingen....

.... Studsmatta :( Detta hände i går natt, någon satt eld på stutsmattan men våran granne vaknade av att det luktade rök så han gick ut och såg att våran stutsmatta bran så han sprang och knaka på oss så fick vi släcka branden annars så kanske vårar hus brunnit upp, eftersom stutsmattan står 2 meter i från vårt hus :( Så vi är så glada att vår granne vaknade. Men jag är ledsen för nu kan jag inte hopp längre :(


Stranden!

I söndags var jag mamma och Sander på en jätte fin strand i Halland. Sen så åkte vi till mormor och morfar och Felix var där, vi skulle hemta honom där men vi stannade kvar tills i dag. Vi var på ett badplats och stranden.


Sports camp!

Tänkte beräta om min underbara vecka på sports camp :D Jag kom hem för en vecka sedan nu. Men jag har haft det så grymt kul så det finns inte. Träningar varje dag 2 pass, 6 timmar varje dag snacka om nice ;) I vart fall för mig. Har lärt mig så himla mycket. Dubbel volt, tripel volt fast med pass = hjälp, rundat flickis, bakotvolt på trampolin, pik strekt, vanlig strek, halv skruv, osv, väldigt mycket i vart fall.
 
Har träffat så otroligt mycket vänner. Har haft så himla kul i hop med dom. Vi sov 30 st i ett rum vilket var sjukt mysigt <3 Låg och snacka på kvälarna och hade det supper. Vart på at, varje dag med dom och haft det supper mysigt, på at finns det massa roliga saker man kan hita på på frididen. 
 
På fredagen vart det disco och jag hade det supper kul, bästa discot jag har varit på. Dansade som bara den och allt gick så snapt, träfade på friends från andra sporter och dansade loss med killar som man träfade där. Man hoppade och det var riktig dunka dunka musik där inne. 
 
Kan inte beskriva hur kul jag har haft, det finns så mycket jag inte kan förklara så obeskrivligt. Å häre gud en av den bästa veckan i hela mitt liv. 
 
 
 
 
En vecka jag aldrig kommer att glöma! <3

RSS 2.0