Ska jag bytta.....

Nu har jag bestämt mig... Jag ska byta blogg och jag tänker inte beräta vad den heter eftersom jag inte vet vissa mäniskor som sitter bakom dataskärmen och skikar t.ex. dumma kommentarer. Det är därför jag kommer byta och inte skirva länkningen här......



Fail !!


Fräsch

Sitter i sängen och bloggar som jag inte har gjort på vädigt länge. Aja har fiksat i årdning mig nu så det blir bara chill framför dartorn. Har duschat, smört in mig och massa saker ;)


You and I

I går var det gymnastik som var väldigt kul, dom som inte skulle tävla fick göra lite vad dom ville så jag tränade på snygg bakotvolt. Det som var mindre kul var att det var sista tisdagen på gymnastiken. Det börjar efter sommarlovet i gen. Annars så var jag med Nathalie.
I dag har det inte hänt jätte mycket varit i skolan och varit hemma och tagit det lugnt.

Helgen osv

Jag måste börja blogga mer, men nej. Det är liksom inte min gräj längre. Ni har säkert sätt lite små tisel om det i föra inlägget med, men tyvär kommer det bli så här, har ingen blogglust längre... Aja ska iaf beräta lite om min helg.

Jag har varit ute med båten fredag till söndag och det har varit så jäkla nice vet du ;) Jag har badat typ 50 gånger bara på helgen, så underbart asså. Det varmaste i vattnet när jag var ute med båten var 19 grader fata vad skönt, sommaren är här!!!! :D Vi gjorde iaf massa kul. A sen satt vi ju och kollade på eurovision song contest som Loreen van! :)

Sen i går var jag nere vid havet med Nathalie vid 8 tiden och badade, å vad varmt det är :D

MMS 2012-05-01


Dålig uppdrattering

Upprdateringen = sämst. Men det kommer nog vara så här, för innan så bara satt jag mig och blogga rätt ofta för att jag tyckte om det, men nu har jag inte den känslan längre, men jag menar jag bloggade inte ett skvat i går. Men det kommer inlägg lite då och då helt enkelt.

I tisdag så vart det ingen gymnastik eftersom körningen inte gick så jag stannade hemma och körde ett styrke pas. Jag har värdens träningsvärk i magen för det.. Det är bara skönt för då vet man ju att man kommer blir starkare där.

I onsdags vart det bara en helt vaning dag, solade gick ner till havet osv.

I går så gjorde jag inte alls mycket heller var i skolan, och bara chilla hemma typ ;)

Och i dag i skolan så ska vi till en brandstation, och molykyrvärkstan, så det blir ingen vanlig skol dag :)



Nu blir det läxa, update på bloggen kommer sen


Lovely till vädret, brb!!


Gymnastik idag

Gud vad jag har varit sämst på att uppdratera men ni få nöja er med 1/ 2 inlägg om dan. Har inte direkt värdens blogglust när värdet är så himla fantastikst! Ni kanske förstår. I dag blir det iaf gymnastik :D Wiihhoo så taggad :)

Sommar <3


Godmorgon Måndag

Måndag i dag är inte taggad inför skolan... So boring!! Tänkte bara ta ett snapt inlägg och blogga lite tidinstälda nu.





Helgen osv

Å vad uppdrateringen har varit sämst ,men helt säriöst har jag faktist inte orkat med bloggen. Har haft match på match osv med match. Så har inte häller haft tid till att blogga sorry för det. :thumbdown:

* Fredagen spelade vi en match som vi förlorade, alla hade tankar på att vi skulle till Liseberg så ingen fokoserade någonting. Sedan vart de då Liseberg som var as kul :D

* Lördag spelade vi tre matcher och van en och förlorade två. Vi gick och la oss tidigt i säng, runt 10 tiden. Men vi körde lite mysiga lekar på kvällen.

* Söndag gick vi up vid 6, åt frukost och körde match som vi van så vi gick vidare :D Men sissta matchen gick inte lika bra så vi förlorade och åkte hem.

Sedan här hemma har jag varit ute och så har jag ju frächat till mig jätte mycket i dag! :)



Förlorade matchen, men nu blir det Liseberg :D


Snart blir det...

Godmorgon! :)

Är as taggad, nu blir det cup sedan Liseberg. Över nattning fram till söndag så det kommer inte vara så där jätte mycket bloggning men lite ska det bli ;)



Godnatt, bra update här på bloggen i dag!!


Min senaste shopping den är månaden.

Min svarta mjuktis dräkt, trosor och strumpor. Från H&M. Mjukisdräkten är så skön!
Byxor som slutar lite nedanför knäna. Från H&M
Ett linne och trosor från Ginatricot. Snygga!!
Två sport linnen/ vanliga linnen från Cubus! Dom är så himla sköna så jag rekomenderar dom till sport/ träning att ha på sig.
Och två snygga linnen från ginatricot. Love it
Något av alla dom här kläderna har jag på mig varje dag hehe ;)

Hope you like it!!

Jag ser så glad ut och alltid har gjort, men där inne inne i hjärtat så svider det hela tiden! Men jag håller inne mitt gråt och lidande inombords!


Justin Bieber - Boyfriend

Ni har väll inte missat den här videon? Själv tycker jag den är as bra!!

KLART

Har pricis fåt en på tankat buskort och pengar tills helgen. Nu är allt också pakat och klart så det är skönt.
photo edited for free at www.pizap.com

Helgens planer!!

I morgon blir det handbollscup!
På fredag asså i morgon så ska vi spela en match, sedan ska vi till liseberg med laget :) Roligt roligt, ska åka allt nu som jag inte har åkt förut.
Sedan på lördagen spelar vi 3 matcher, och på söndag är det a: slutspel och b:slutspel. Hoppas vi vinner då! Så jag ser i fram mot en helg med att humgås med laget. Vi kommer såklart inte bara spela matcher mer får ni veta när jag har komit hem eller på dagen. Å vad jag längtar tills i morgon då!


  1. Aranäs. här kommer vi :D
  2. LISEBERG HÄR KOMMER VI :D






Godmorgon Torsdag!!

Godmorgon! :)

Som ni kanske redan vet så startade jag dagen med att gå ut och ta en springtur. Riktigt skönt nu efter, tog mig en varm och lång dusch, sedan tog jag mig lite frukost. Lotta hade bakat bröd så det var supper :thumbup: Vi är lediga i dag så chill, i morgon också :D





Börjar dagen med att gå ut och springa


Söt bloggläsare

Å vad jag blir glad, fick ett jätte fint mail av en bloggläsare :) Vill ni se? Det får ni iaf ;)

Hej Estelle!

Jag är en bloggläsare till dig och har följt din blogg i några månader nu. Det gick till att jag satt i mitt klassrum vi hade i jäntligen rast men så var en klass kambrat till mig inne på din blogg och jag klickade jenast in. Och så ser jag var du skriver om tycker allt är jätte bra så jag fortsate läsa den. Och nu läser jag den vaje dag. Det är värkligen supper. Och en utav mina högsta önskningar är att få träffa dig <3
Ha det så bra!!! Kan inte du kolla min blogg det heter amandasfoto.blogg.se
Kram Amanda.

Gulit va :) Blev så himla glad!!
Tummen up på såna bloggläsare. :D


Breakdance

Har vait borta och sätt på breakdance, och tästat på. Jätte kul :)



Byter inte blogg

Som jag sa förut att jag skulle byta blogg, ja det har jag gjort men jag ska inte fortsäta. Så himla tråkigt var det, nej det var det inte men jag fortsätter här ist. Blogg.se = bäst har jag märkt nu efter att jag har tästat så himla många bloggadreser men den här blogg.se är helt klart bäst, så slutar inte här :)

Ny blogg!

Hello har byt blogg till www.estellemattiasson.devote.se
Så gå in där så hörs vi där ;)

Orgentering...

Hatar jag nu... Jag och några av my friends var ute och orgentera, gick vilse och frös som f*n.. Hungriga också eftersom det var ingen av oss som hade ätit frukost. Vi vart borta i nästan 3 timmar så vi har knappt varit i skolan någonting i dag :( På ett sätt är det rätt skönt, men nej inte denna gången, i dag var det kast. När vi var vilse gick vi runt i sirklar all time helt särijöst, klantar, men f*n var vi vart räda! , just d, det kom ju några men gud vad dom hjälpte oss.. Nej men det var skräkande att vara i en skog helt själva. När vi hitade hem gick vi iaf till mig och byte om till rena kläder och duscha. Ursch mina föter vart ju också blå/ lila eftersom dom var så kalla... Oj oj. Det vart inte det som var det dåligaste med dagen heller... Hum vad kan de vara då ? Nej men det har inte med bloggen att göra.


Arg/sur ?

 


Byta blogg?

Funderar på att byta blogg nu, har haft den här jätte länge så jag får se. Vad tycker ni?


mm kluba <3


godmorgon, måndag i dag


Båten ♥

Har varit ute med båten en övernattning var det, så himmla mysigt tycker jag! Värkligen!!! ;)
Vi var på en ö, det fanns en golf bana '' mini golf'', hopp torn, bastu, resturang, kiosk osv osv, värkligen en sån där dröm ö. Fast det var ingenting som var öppet, det öppnar någon gång i sommar tror jag.



har varit as Nice ute med båten, update om d kommer i kväll


båten nu kommer jag!! :D


Navelpiercing.

Asså jag vill så himla gärna göra en navelpiercing men mina föräldrar säger liksom:
- Nej det får du göra när du blir 18!

18? Nej för lång tid.
På sommaren då är man brun det är så himmla snyggt med en navelpiercing då.




Lördag

Godmorgon! :)

Har sjuk blogg lust i dag! Uppdrateringen har varit dålig för det har hänt lite mycket den här veckan, men som sakt så blir det ändring på d i dag.   ;)

Fanny ska komfermera sig i dag så ska gå på det. Och så tänkte jag att det kommer komma bilder på min senaste shopping lite senare vad sägs om det?   :)



fredag

Kom pricis ut från duschen så känner mig jätte fräsch nu! Äntligen fredag, min helg kommer vara lungn och skön har ju typ varit borta varje helg så det blir mys med familjen i dag :)



Godnatt

I dag har jag pratat engelska hela dagen, och tränat på det och så. Har lärt mig mycket asså. Jag jobbade med en engelsk tjej serdu.
Tänkte lägga mig nu är lite småt tröt nu efter jobb hela dagen. Så natti

engelska all day

jaha då ska man prata engelska all day!!

Ingen skola i dag

Godmorgon! :)

I dag är det ingen skola för mig eftersom jag har prao i dag. Ska jobba på min mammas jobb och i dag har dom teater där så jag ska typ släppa in personer, ta betalt osv.



Love me

You say to me to you love me, but a year later so can you not see me, but i can't love you now, so come not to me and say i love you !!  


Bloggning kommer sen

Kom hem från skolan för ett tag sedan, nu ska jag läsa lite bloggar kolla facebook och kolla på en serie. Ha det bäst så länge ;)

godmorgon


Call me maybe

Sjukt bra, 24/7 i mina öron. Bäst just nu!



Nu ut och hoppa

Jag var på ett kalas i går så det vart ingen bloggning ang det då. Skolan var helt ok. Nu ska jag ut och hoppa eftersom jag inte har något bätre för mig.


nu läxa sedan bloggen


Skön start på dagen

Godmorgon! :)

Jag började dagen med att gå ut och springa i 20 minuter så nu känner jag mig väldigt frisk i kroppen. '' Bra sätt att vakna på''
Jag duschade också för 10 minuter sedan, och strax ska jag vara med Julia. Får se vad vi hittar på.
Just det jag ska ju också klippa mig i dag!!



Mys nu

Har städat och ränsat mitt rum nästan hela dan! Har också tränat i dag magövningar, armövnungar och sprunint. Duschade för någon timma sedan och har fiksat mig och sådär. Men nu ska jag bara mysa och se på en grym serie :)
photo edited for free at www.pizap.com

Bästa kvällen på länge

Dagen i går var bäst i vart fall kvällen. Det börjad med pizza, mys film braking dawn sist flum as länge! :P


Bilder från när jag var med Julia i går!


Nathalie

Jaa fredag i dag!! Skolan var helt ok. Aja ska sova över med Nathalie today! :D Vi ska snart åka och köpa chips och så nom nom.

Vinnaren av mobil skallet är....

Emilia.i stort grattis!! :) Eftersom jag känner dig så kommer du få det här mobilskalet om bara några dagar. GRRAAAATTTTIIIISSSS :D

Godmorgon

I dag är det fredag så skönt! I skolan blir det säkert en chill dag som dom andra dagarna har varit. Om några timmar kommer jag avslöja vem som van det här mobilskalet så holl koll ni som var med och tävla.

Den som van är...

Nu har jag lottat ut vem som har vunnit tävlingen, säger det i morgon så det får vänta ;)


Godmorgon Torsdag

Godmorgon sunshines.. ;) I dag hoppas jag på grymt väder! Funderar på att ha sommarkläder till skolan i dag. Hum?
Just det, i dag lottar jag ut en vinnare av mobilskalet ;)

Himla skönt väder

Har varit ute all day! Har varit så himla finnt väder i dag, i går och i förgår så nice. Känns värkligen som sommaren är här nu! :D
Var pricis med Emilia faktist roligt hade vi, busade och sånt hehe ;)

Nu ska jag duscha sedan blir det att bara ta det lungt vid datorn kolla lite på olika pogram och ta det lite lungt, har inte gjort det på så länge nu eftersom jag har varit ute och holt på hela dagarna!





Godmorgon, ny dag då ska man till skolan!


Love it, till vädret i dag

Gud vad härligt väder det har varit ute i dag! Har varit ute hela dan + så har jag badat fick lite panik där nere i vatnet haha ;) Bilder kommer up i morgon och kanske en video ?
/E

1 Maj

Maj nu, det börjar närma sig sommaren :)
/E

RSS 2.0