Hello i am a girl and I am 12 years old ;)

Kom inte på nån annan rubrik hehe ;) Godnatt på er, tänkte svara lite kikmedelanden nu sen lägga mig. Har cup i morgon så ska bil fett kul :) vi hörs i morgon! Natti ;)

Haha fin bild osv ;) 😂👇


Kollar på x- faktor awa är så sjukt bra! 👍 :)


Snygga mysiga tröjor!

Jag älskar kors det ser så coolt ut på nåt sett? Tycker sådana här tröjor är supper fina, passar grymt till vardags är ju supper mysigt att ha på sig en sån här det piffar upp hela din outfit ;) passar till vad som helst ju ;) tuppen upp för dom här 👍


Jag och Wilma tänker ;)


Uppdatering all day today, nu sticker jag to school and vi ska till ett museum där man har kemi i trolhetan!


Dagen har varit bäst ;)

Tjena Gud vad kul jag har haft i dag ;) 😂 skoldagen var bäst Friends=bäst synd bara att inte den bästa vad med i dag, krya på dig :) <3 haha Härre vad glad jag är!! ;) sen efter skolan var det kul med, var med Wilma så precis halv 1 slutade tidigt i dag brb ;), iaf så tog jag bussen till tempo med Wilma, vi är sjukt lata ;) 😂 jag och Wilma gick och pratade och satt oss på kafé te och ting och bara pratade typ. Till slut var det inte kul, så vi drog oss hemot, det är ju så himla kalt nu när snön har kommit så vi frös typ i hjäl ;) så vi gick till en massa på hem vägen och typ värmde oss hos dom ;) 😂😂 när vi äntligen var hemma så Skypa vi lite med olika personer och typ pilla med IPadarna, sen så spelade vi in en skrekfilm, fata hur bra den blev ;) 😂 :D eller? ;) :/ sen när hon gick hem så satt jag och svarade på massa kikmedelanden ;)
Tagga fredag i morgon då brb ;) 👍 skönt + så har vi inga lektioner låter konstigt kanske men vi ska typ på nåt museum ;) ✌

Godnatt sötisar ;) i morgon kommer ni bli förvånade för hur bra uppdatering det kommer bli ;)
PUSS 😘
Fina bilder ju 👇


Fyller år i dag :) ✌

Ja nu är jag 12 då ;) i morgon kommer saker jag fått ut på bloggen ;) har haft en bra födelsedag! 👍 såg precis på solsidan och nu tänkte jag svara på lite kik medelanden har typ fått 100 grattis ;) lite överdrivet men Aja ;)


I morgon fyller jag år :D

Godmorgon ;)

Lördag i dag ju 👍 i dag ska jag och mamma vara i Göteborg och köpa födelsedags presenter till mig :D fast jag får peka ut typ vad jag vill ha ;) jag fyller ju år i morgon :D

Aja hoppas ni får en go dag och så hörs vi. Och självklart kommer ni få se vad vi köpt ;) eller får ni se allt i morgon då jag får mer presenter av släkten ;) 👍


Mom and don't know if I like english homework or not! :O

 
create an animated gif


....

tjena ;) såg att det var inget som kunnde se min nya header :(, så ska försöka fiksa en ny till helgen...aja var i skolan i dag, gick la bra, just nu pluggar jag. Jaaa sen blir det gymnastik som jag har längtat ;) 
iaf så måste tipsa er om en sak sen så sjukt snygg sak ;) 
 
 
 
 

Fråga till er?

Tjena ;) Fråga till er då! Jag har en ny header fast ser inte den. Ser ni headen? till er som inte vet vad header är så är det den bilden man har längst upp. Fast kommentera gjärna ja/nej :) 
 
Bara för det så bjuder jag på en gammal bild ;)
 

Skolresan blev lykad!

Hello ;) som ni vet så var min klass på skolresa, resan blev ju riktigt lykad 👍 själv trodde jag att det skulle bli tråkigt men det visade sig inte att vara det :)
Jag orkar inte skriva vad vi gjorde så kör på en videoblogg i morgon i stället kanske?

Ps, kolla Wikman tröja, vi fick en sån där ;)


Inte taggad att gå upp 5 på morgonen 👎

I morgon blir det skolresa, ska gå upp 5 typ inte taggad alls 👎 men aa det kommer säkert bli fett kul! Vi ska på äventyrsbad, disko och grejer :) så jag är la taggad till det ;) vi ska åka till bodaborg heter det, och kommer hem på onsdag. Så har det gött så länge ;)

Just det, sämst bloggning var det här ja, har inte tid typ ju :/ eller ? ;) Aja ska bättra mig.


Mammas jobb!

Hejsan, just nu sitter jag och Julia och pluggar på vårt prov som vi ska ha på fredag, vi är på mammas jobb. I dag ska jag gå modell för kläder. ;) sen ska jag och Julia kanske sjunga! :) vi tränade förut på scenen 👍 men nu ska vi plugga vidare, och dricka våra chocklader ;) det kommer upp bilder sen i från när vi sjunger och modevisningen ;)


Ja Karl det får du ;)

Vi har kul.. Eller inte ;)


RSS 2.0