Länge sen jag la ut shopping nu!

Shoppade ju en massa i dag, kul. Så tänkte vissa lite bilder, dålig kvalité på bilderna men men.


Helgen har varit grym!! :D

Tänkte berätta om min grymma helg! Har inte uppdaterat någonting för jag Hr inte haft tid och ingen lust, fast i en Lisebergs kö hade jag ju tid till ett inlägg. Iaf så har Nathalie sovit över här hela helgen och vi har haft ett lotter hus för oss själva så vi var uppe länge kolla på film osv. Vi hade det grymt iaf. I går var jag på Liseberg med Nathalie, Sebastian och axel. Vi hade det så himla skoj där, vi åkte en massvis med karosäller det bar typ bara 10 minuter kö på dom sakerna man åker, sedan på kvällen var det ingen kö alls så vi sprang runt och åkte. Sedan sov Nathalie oss mig, och idag så åkte jag och Nathalie till Stenungsund, sen bär hon åkte hem så var jag sär lite med mamma, vistar sen eller i morgon det jag köpte.


Är på Liseberg :D


Min dag typ..

Kom precis ut i från en varm och skön dusch! På fotbollen i dag hade vi fyss fast det var inte jobbigt alls faktiskt, vi sprang ungefär 4 km fast det var några som inte orkade så vi stannade typ 3 gånger:/ I skolan i dag hade vi So prov det gick jätte bra så det känns jätte skönt :) Men tänkte plugga lite nu till engelskan tills i morgon.

Bilden är på min och Nathalie fast jag syns typ inte haha ;)


Sträsade jätte mycket till bussen i dag inte bra!!


Franska nu!!


Tack pappa!

Fick av pappa när han kom hem i från Tyskland, tack pappa :)


Godmorgon!

Får se om jag hittar på någonting i dag. Har ont i halsen och är snuvig så jag får se.


Dagen

Skönt att bara ha legat undan bloggen i dag, tycker det är jätte skönt och bara strunta i det. Annars i dag har jag varit med Adam och Oscar. Vi gjorde lite allt möjligt men sen efter 2 timmar kom vi inte på något att göra så dom gick hem. Jag gick och köpte godis med mina bröder och när hi skulle hem så hös regnade det så lotta hemtade oss. Sedan dör i dörren stod Oscar, Adam och Nathalie så hi kollade på film, passade boll ute och sedan gjorde vi inte så mycket mera. Sitter nu i min säng och ätter den godaste glasen. Och så chattar jag med alla möjliga.


Friends!

Har varit med vänner hela dan massa olika har haft jätte kul. När jag kom hem i från Johan så ringde Adam och Oscar så vi gick och köpte oss en ben Jerry :) sen snakade vi och åt våra glassar. Wilma kom med och vi färgar håret på dom.


Home

Hemma ifrån skolan tänkte plugga sten hårt nu så ja.


Bakotvolt hemma :)

Sitter och kikar lite med olika personer och planerar lite till helgen. I dag var jag ju med Nathalie och jag lärde mig bakotvolt hemma på studsmattan. Har ju kunnat det på trampolin men aldrig vågat hemma men i dag gjorde jag det :D

Bild på mig och Johan i skolan :)


Nathalie

Hej hej ! Nu ska jag gö ett inlägg här. Jag heter Nathalie bara så ni vet osv.. Vill bara säga att estelle är en jätte snäll och bra kompis! Och hennes blogg äger fett!


Skolan var nice!

Jätte bra skoldag i dag, vi var och bada sedan har vi kollat på film rösten utav skol dan. Snart kommer iaf Nathalie så måste gå. ;)


Dagen

Dagen har varit helt okej, när jag kom hem i från skolan så pluggade jag. Sedan var jag ute en helt del och hoppade studsmatta och tränade på olika gymnastik övningar. Fotboll var jag ju på också jätte skoj, men jag vet inte varför men jag känner på mig att jag kommer få värdens träningsvärk tills i morgon. Vi ska till simhallen då, så hoppas jag inte får träningsvärk..


Fotboll nu! :D


Hemma i från skolan nu ska ta på mig springkläder och gå ut och springa.


IPhone 5?

Vet ni att nya IPhone 5 har kommit den släpptes för en vecka sen ungefär. Den är säkert jätte bra och jag tror att det inte tog så lång tid att få slutsålt på dom. Skulle ni vilja ha en IPhone 5?? :)


Det är väll bara att plugga... Suck


Godnatt


Dop

I går han jag inte blogga för jag var på dop och vi kom hem så sent så ja. Ska kolla på xf nu!


Fridrottsdan!

Är helt slut efter att ha varit med på fridrottsdagen. Det var jätte kul. Det är liksom massa olika grenar i friidrott och så tävlar ens klass emot andra klasser i 6:an typ. Först springer man typ 2 km killar och tjejer för sig. Aja kom iaf 3:a av tjejerna så det kändes jätte bra :) det var ju fotbollsträning i dag med så jag är helt slut. Ska kolla klart på PLL nu sen sova.


Godnatt

Har pluggat hela kvällen nu så det ska bli skönt att krypa ner i sängen och kolla på PLL ! :)


Vi van men 4-2 :D

Spelade match i dag i mot Rössö och bu van med 4-2, bra spel tjejer! Tänkte sova nu är sjukt tröt. Godnatt


Lite mer mm i livet ;)

Jag älskar franskt godis och när jag kommer hem till mamma har hon köpt en hel påse till mig :D nam nam!


Bio

Har struntat i bloggen nu i helgen men det blir mycket uppdatering i morgon. Såg på bio i dag med familjen mysigt! :)


Pretty Little Liars

Kom pricis hem i från att ha kollat mät Hugo spelade match sitter iaf och kollar på Pretty Little Liars, as bra!!


Dålig uppdatering

Sorry för dålig uppdatering men har inte haft sån stor lust att blogga. Har varit med vänner och så. Nu ska jag lägga mig i sängen och pilla lite med IPaden :)


Hemma!

Fy vad kallt det var på träningen. Regnade jätte mycket. Frös som attan nät jag kom hem och hoppade direkt in i en varm dusch. Sitter med IPaden nu och tänkte göra lite engelska!


Fotbolls träning nu!!


Så himla snyggt med höstshopping!

Jag tycker verkligen att höst shoppingen är as ball! Finns så många saker! Själv så står hökst upp på listan är ju en munkjaxka med inbyggda hörlurar! Sen är det uggs! Kiliklakarna är ju jätte snygga men känner inte för att köpa sådana det är ju jätte svårt att gå i dom.


Fotboll snart.

Vi fick hörlurar i skolan i dag :) När jag kom hem i från skolan att jag mig och plugga engelska. Duktigt!! ;) ska på fotbolls träning snart :)


Haha en klass kompis skojade med mig och Emilia och tog fram en kniv när vi tog kort :0


Hemkunskapen!

Sitter i hemkunsapen nu och vi har bakat pizza. Det är skolfoto sen, pitit I don't like it!! :o


Skola nu!


In the school!!

Har en jätte skoj lektion vi vår sitta med IPaderna vi har gjort det i en halv timma och ska gö det en halv timma till!! :)


Godmorgon!

Det har inte vart någon bloggning i helgen för jag har varit ute med båten. Skönt att komma i från data, mobil och IPad! Ska iaf straks till skolan.


RSS 2.0