Sommaren är här!

Gud vad vädret har varit fint i dag, så nice. Har haft jätte kul, och ska snart i väg på träning. I dag spelade jag in skiva men några kompisar som jag har träfat här, men vi har en låt kvar som vi ska spela in vid 9 tiden. Ni kommer kanske få höra ;)

Love till vädret i dag!

I dag spelade jag och Nathalie in en skiva, med två låtar. Det var rätt dåligt men det var jätte kul!! Och så har vädret varit supper idag :D

På Sports camp!

Hello,Sitter nu i ett data cafe och bloggar. 
 
Här på sports camp så har jag lärt mig jätte mycket, så himla bra tränare osv :D Har det så  himla roligt och har fåt   jätte mycket nya vänner. Vi  tränar 5 - 6 timmar varje dag, hårda pass är det men väldigt roliga. 
 
Just det det finns ju en shopp här där man kan köpa sports camp saker. 
 
 
I morgon så ska jag och Nathalie spela in skiva :D 
 
 

Sport camp, spa med Fanny osv.

Har varit ute med båten sen i torsdags som ni kanske vet det har iaf varit jätte kul! Orkar inte beräta men riktigt roligt har det varit.

Aja i morgon är det sport camp :D Kan inte fata det!! Ska iaf gå å lägga mig i tid för jag ska up vid 7 på morgonen.
Är iaf så himla taggad :D

Jag och Fanny har haft spa, hårignpakning, ansikstmask, krämer, gurkor på ögonen osv, var iaf mysigt!



Bild från danmark ;)




Lite allt!

Japp då har man sovit oss Fou Zia, vi har varit på stan, ätit glass varit hemma oss henne och kollat på film osv, jätte mysigt iaf :) Sen i dag så har jag och mamma varit och köpt en bikini to me :) Jätte fin var det så det kommer upp är på bloggen när jag har tid. I går iaf så var jag mamma, Fou Zia, Cristina, Gun på något ställe som det var jätte fint på. Fou Zia och Cristina kommer får olika länder och dom bor oss Gun typ, aja dom ska iaf åka hem om en vecka :( Men det var skoj.



Cristina, Fou Zia och jag :)

Hemma!

Hello sötisar, hemma från danmark nu, har varit riktigt kul faktist. Bilder kommer komma i dag eller i morgon, mobilbloggar nämligen och har bilderna på kamran och dom måste läggast in i datorn och datorn är oss pappa och dit ska jag sen. Det har iaf varit supper, dock inte bloggningen då då men aja. Vi hörs senare ;)
Om ni undrar vad jag har i munen så är det tugimi!

Lite shopping!

Jag och mamma var i stenungsund och kollade i lite afärer, där hitade jag den här och tycker att den är väldigt söt. Blev lite måt förälskad i den och bestämde mig snapt för att ha på mig den här på danmarks båten ;) 
Här är några supergosiga kortbyxor kan man säga, dom är iaf jätte mysiga! :)

Outfit!

Kört på det här i dag gamal bild I know, men outfiten är rätt ;) Nu ska vi iaf åka så vi hört ;)

Klar med packningen!

Japp du var allt packat kläderna som jag ska ha med ser ni på bilden, mjukisbyxor, 4 linnen 1 par kortbyxor, korta läggings, 2 bikinis, shorts, handduk, och så på båten så ska jag ha Jeans och ett fint linne, det kommer ni få se i morgon. Sen ska jag ha med mig kamra osv, dock tar jag inte med mig mobil för det kostar där med frisöf så ja det blir ingen bloggning, men det kommer tidinstäld ;) 

Packa packa packa!!

Packar och packar!! Aja fiksar tidinstälda nu som kommer upp när jag är i danmark ;)

Sommarlov!!

Sommarlov nu!! :D Sista dagen i skolan och jag ska inte vara med på skolavslutningen för jag ska till danmark :) Aja ska iaf kolla igenom mina mejl såg att den var propful hehe ;) Anars så ska jag packa!!
photo edited for free at www.pizap.com
Fick av min fröken ni andra i klassen då kommer få i morgon!

En dag!!

En dag kvar till sommarlovet, en dag kvar danmark osv :D Detta sommarlovet kommer bli det bästa, har så himla mycket planerat nu, är hemma sammanlakt 2 veckor hehe! Aja kan bara inte fata att det är en dag kvar.



Yoga, toröd!

Godmorgon! I går vid 5 tiden så följde jag med Lotta på hennes yoga. Gud vad jobbigt det var jag trode jag skulle dö!! Haha ;) Nej men det var jätte svätigt och det kan jag faktist inte fata att yoga är så svätigt. Svetigare en fotboll liksom ;)

I dag ska vi cykla till toröd och orgentera där, får se hur det går..

Vi slutar skolan halv 1 i dag också så det är skönt, vi hörs! ;)



Kollar på fotboll, Sverige vin nu då!! :D


Hemma!!

Hemma från skolan nu! Vi slutade lite innan två så det var nice. Nu så tar jag det lite lungt är som sagt fortfarande sjuk så ska ta det lungt. Ska packa lite till danmark nu, ni vet jag åket på torsdag :D
Outfiten i dag!

<3


Båten ♥

Hej på er, har varit ute med båten nu i helgen. Så mysigt asså. I går var det fint väder och jag och Sander badade 3 gånger. Sen i dag och i fredags så har det ju varit skit väder om man säger så hehe, så vi har kollat på film och bara haft det mysigt :) Vi åkte till hamnen vid 11, 12 tiden på kvällen i går för det skulle bli regn. Så vi sov i hamnen :)

Just det jag har ju ny header nu hoppas du gillar det ;)






Sommar <3

Hittade ett pogram på blogg.se



Dagens outfit osv!!

Hello! Tog halv 1 bussen hem för att jag är sjuk som ja sa förut, inte då sjuk så att man smitar men a. Jag åkte hemifrån vid 9 så jag fick allt lite sovmorgon ;) Vi åkte till sjukhuset och tog massa blod prover och kolla min alergiska hy, kolla halsen och då blodprover Bllläää!! Så äkligt. Jag svima nästan efter blodproverna jag vet inte det var typ något med den där sprutan..
Jag kom till skolan vid 10 tiden, och då var det engelska prov så jag han med det! Vi åt lunch det var tackos i dag och jag kunde inte äta eftersom jag har ett virus i halsen :( Så jag fick ta med hemifrån en drikyogurt. Så stak jag då vid halv 1.

Bild på dagens outfit med. Tröja Lindex, byxor ginatricot!


Hello :D


Godmorgon Lovers!

Godmorgon! :)

Å är sjuk :( Har jätte ont i hallsen och är jätte snorig, och har fortfarande lite feber. Aja skolan får vänta ska kanske gå dit efter sjukhuset beroende på hur jag mår... Varför jag ska till sjukhuset angår inte bloggen tyvär, man har ju också ett privat liv om man säger så...
Siter iaf framför datorn och bloggar, och så ser jag på tv som jag inte har gjort på minst ett halv år hehe ;)

Så vad gjorde ni i går kväll, själv så ficksade jag mig själv väldigt mycket.
Shampo, balsam, tvål, skrubb, bayby olja och hårinpakning. Ni kanske undrar varför jag smörjer in mig med bayby olja och det är därför jag inte tål vanlig kräm om man säger så!

Ha det bäst :)

Dom första dagarna av veckan.

Kära dagobok... Hehe nej jag skoja ;)

Tänkte betäta lite kort om dom första dagarna nu i veckan! I måndags så åkte jag hem till mamma och plugga och sådär. I tisdags så var jag i skolan, och vet ni vad som hände i skolan? Det var ju en 18 åring som gjorde sexualbrott mot två tjejer som går i 2:an eller 3:an. Aja sedan vid 7 tiden hade vi en föreldrar träff kan man säga vi visade filmer, teater, sjung, fika osv. Det var iaf mysigt förutom att Adam i min klass fick hjärnskakning och en sprika i handleden tror jag...

Sedan åkte jag till Fou Zia och sov där, vi kollade på film åt, målade naglarna och hade det väldigt mysigt :)

I onsdags var det ju Sveriges Nationaldag, och jag var i Kungälv och såg på Sean banan haha rätt roligt faktist men han är ju inte så där bra direkt men rolig :) Sedan på kvällen märkte vi att jag var sjuk, hade ont i halsen, feber och huvudvärk.

Så i morse så hade jag fortfarande feber fast inte mycket alls, och hade ont i halsen och så och mamma tyckte att jag inte skulle gå till skolan men gjorde sedan det endå. I skolan så var vi väldigt få, så sedan i slutet av dan fikade vi av fikan som var över i från föreldrar saken :D




Å vad sörande att hon ska härmas hela tiden!!


Bikini som jag köpte i tisdags så nöjd!!


Helgen

I fredags var vi i klassen på laserdome det var värkligen jätte kul. Sen i lördags var jag med Kajsa, och i går gjorde jag massa saker med mig själv. Duschade, smörde in mig och massa saker.
Från och med nu kommer bloggen bara vara som en dagobok.

tricks med..

Hej på er !! Jag har fortfarande statistiken på topp även fast uppdrateringen har varit sämst. Nog med det sitter och pillar med min nya blogg, jag funndernar på om jag ska länka den här eller inte?



Det var bara med tummen!

Fail!!


RSS 2.0