Update = i morgon

update på bloggen kommer i morgon. Ska nanna nu ps jag sover hos Wilma ;)

Lördag

I dag ska jag och Wilma praoa på ukm. Det är en slaks festival. Så nu denna dan blir det jobb. Jag ska bara ta på mig kläder sen åker vi :)



/E



Film

I skolan på idrotten i dag var det 7 stycken som skadade sig. Men nu ska jag kolla på film och mysa med familjen :)
photo edited for free at www.pizap.com
Fina fina '' host'' ;)
/E

hay bloggen

Det senaste inlägget jag gjorde i går upskatades av några så jag tänkte börja med sådant lite oftare ;)
/E

Snygga måste ha!

Hittade lite kläder på ginatricots hämsida. Så sjukt fina kläder som jag måste ha ;)
Så vad tycker ni om den här är den inte söt man kan ju ha typ något vit linne under.


Länk på den söta toppen!
Det är linnet är så otroligt cool asså! Måste ha ;)



Länk på linnet!
/E

Hårt pass

Hemma från ett hårt pass på handbollen nej jag skoja men i dag var det riktigt jobbigt. Vi hade vanlig träning sen gick vi ut och hade fys, vi skulle springa up för en bake och ner och typ göra massa saker där. Sen sprang vi 2 km. Men jag tänkte gå och lägga mig snart är väldigt tröt efter handbolls passet. Nej men det kommer mer update senare i kväll ;)

photo edited for free at www.pizap.com

/E

Spruta

I skolan i dag tog vi en spruta mot typ röda hund och mäslingen jag kommer inte riktigt i håg men iaf. Jag tog den jag är tuf vet du ;) Nej jag skoja jag satt och grina fick så himla ont i armen. A sen fick både jag Emilia.i och Wilma jätte ont i huvet och mådde as illa så vi fick ligga i villorummet i en säng rätt trongt var det.  Men nu är det bra med mig iaf. I dag blir det handboll i en och en halv timme. Sen ska vi som vanligt ut och springa :)

Hoppas ni har haft en bra dag!
/E

Godmorgon :)

Skola snart, sitter i bussen och är på väg!
/E

Hellu Bitches ;)

I skolan i dag hade vi So prov. Det gick rätt så bra för mig och jag hoppas bara på att det blir bra resultat sen.

Har varit med Wilma i dag. Vi har haft det skoj. Vi har gjort smink videon, vi har färjat en grön slinga i våra hår, pyslat och ätit glass och bara haft det skoj :)




/E


Smink video

Okey, här kommer då smink videon som vissa av er har väntat på :)


Ni kan också göra så här ps men gör inte ögon brynen så som jag gjorde det såg helt fail ut :p

/E

Dagens outfit

Byxor, Lindex,  Linnen lindex skor converse!!
/E

Hay you

Jag har varit sämst i dag på att updatera! Men som ni vet är det prov osv.

Okey min dag har la varit bra vart i skolan, pluggat och sist var jag på gymnastik som var skit kul :D

/E

Ingen bloggning, sry

Sämst update i dag. Men så här e det. Jag har So prov på onsdag så jag måste träna sten hårt på det.

Okey här kommer lite kort om dagen!

När jag kom hem pluggade jag lite gran. A och så spelade jag wordfeud mot Nathalie :) Hon leder typ med 20 poeng över mig jag är sämst på det haha :p Sen vart det handboll. Träningen var hårt fast skoj.

/E

Sommartid

Nu är det ju sommar tid :) Klockan ska man ju ställa fram ni vet! Och det är ju våfeldagen i dag också! 
Bilden'' Haha fail :p
/E

Handbollsknäskyd

Jag var ju i stenungsund förut med mamma. Vi kollade på skor till henne, a sen köpte hon några par som var rätt så snygga faktist ;)
Själv så fick jag handbollsknäskyd av mamma, tack mamma
/E

Fyrjuling

Har varit ute hela dan. Det var 25 grader i solen :) Jag har åkt fyrjuling, hoppat studsmata, solat och varit men Sander och Felix. När jag och Sander åkte fyrjuling så satt han där bak och jag körde. Vi körde på våran äng och det var as guppigt haha :) Det var iaf skit kul!

/E

Min lilla sötnos <3

/E

Nu blir det att läsa i solen

/E

Nu blir det shopping

Nu blir det stenungsund med mamma. Ska kolla om jag hittar något snyggt ;)
/E

Fint väder

Gud så fin väder det är ute jue. Iaf är i spekröd :) Jag kommer vara ute typ hela dagen! Jag älskar när det är så sjukt fint väder. Yommy :D
/E

Godmorgon

I går var statistiken bäst. Konstigt endå jag bloggade ju jätte dåligt i går. I går hade jag lite fullt up kan man ju säga.

I dag tänkte jag att jag skulle hjälpa till lite här hemma och sådär. Men bloggningen kommer endå vara på topp i dag tänkte jag ;)



/E






Pitbull

Gammal men grym!


/E

Svaren här då

Haha gud vad jag ser knäpp ut 

/E


Orkade inte

Godmorgon! :)
I dag ska jag till mamma för att pappa är bortrest. I går kväll sat jag och kolla på the vioce sverige, rätt person som van tycker jag, aja där efter orkade jag inte blogga för jag var dö tröt :P
Men i dag tänkte jag svara på frågorna i från frågestunden. Så ni får passa på att fråga fram till klockan 1 för då asslutas den.
Godmorgon!
I dag ska jag till mamma för att pappa är bortrest. I går kväll sat jag och kolla på the vioce sverige, rätt person som van tycker jag, aja där efter orkade jag inte blogga för jag var dö tröt

Men i dag tänkte jag svara på frågorna i från frågestunden. Så ni får passa på att fråga fram till klockan 1 för då asslutas den.
/E

Bästa dagen

Å min dag har värklign varit på topp :) Jag har haft det så himla kul asså! Träffat så underbara människor asså, delvis killar. Vissa killar är värkligen bäst helt seriöst ;) Okey vi var typ 10 pers och så har vi kört pantjöme på Jack och Jonnas tomt den är as stor. Sen har jag fotat med en, varit med en annan osv osv haha :P Varit på tempo köpt godis, kollat film med några och sådär.

Men dagen har varit bäst :D Och så himla fint väder har det ju varit nu också :)
/E

Fint väder

Kom nyss hem från ishallen, jag har nämligen åkt lite skridskor :)

Nu är det så fint väder ute det har varit 31 + grader i solen så skönt. Jag tänkte gå ut och säta mig på altanen och sola lite ;)

Det har varit kas update hittils i dag, sorry men jag är ju ute och så nu! Men ni får ha det så bra jag bloggar mer senare ;)
/E

Bra med kommentarer i dag :)

icon

Lediga

3 nya kommentarer

icon

Engelska

1 ny kommentar

icon

Frågestund :D

10 nya kommentarer

icon

Handboll nu :D

1 ny kommentar

icon

Handbollen gick bra :)

1 ny kommentar

icon

Dagens outfit today! ;)

2 nya kommentarer


18 styken ni är bäst ;)

/E

Lediga

Nu ska jag se lite avsnitt på Big Brother och på svt så det blir min kväll!!

Jag har ju glömt och beräta för er, men i morgon är det ingen skolan vi är lediga så det är najs :)
Men ska kolla nu! :P



Ha en go kväll ;)
/E




Handbollen gick bra :)

Träningen var as kul i dag, efter träningen skulle vi ut och springa, skönt att röra på sig. Aja efter det duschade jag där, sedan kollade jag i en kvart på när pojkar 00 spelade. Så sjukt duktiga är dom ;)



/E



Handboll nu :D

/E

Engelska

Som ni kanske har sett så har jag frågestund så det är bara att fråga ;) I dag i skolan på engelskan så fiksade jag och Emilia.i med våran engelska film och visade up för klassen. Den blev ganska lyckad tycker jag :P Det kommer säkert up på bloggen!! ;)
/E

Frågestund :D

Nu kör jag på frågestund, om du har skrivit något i en kommentar och jag inte svarat så kan ni skriva frågan här Skriv var du vill nu!!



Alla 

/E

Dagens outfit today! ;)

/E

Godnatt sweety!!

Är as tröt nu efter dagen i dag, men det kommer mer update på bloggen i morgon ;)

/E



Min dag

Min dag har jag varit i skolan och sen har jag varit i stenungsund och pratat med några om en sak på bloggen, tänker inte beräta för er vad det är en men det kommer någan annan gång  I promise ;)

Jag har iaf inte varit hemma i dag, kom hem vid 6. Det är därför jag inte har bloggat så mycket :O

Men ni får ha en myskig kväll då, det ska jag iaf ska kolla på Big Brother! ;)

photo edited for free at www.pizap.com

/E


Update på bloggen kommer, ska till Stenungsund nu så sen ;)

/E

Godmorgon

Godmorgon!
Fick just en jätte gulig kommentar, blir jätte glad när jag får sånna.
Aja gymnastiken var kul i går fast inte Nathalie var med, men inte lika kul  Vi tränade på volter och flikis och så där.
Men nu ska jag iaf till skolan! Bloggar mer i skolan eller hemma.
Fick just en jätte gulig kommentar, blir jätte glad när jag får sånna.

Aja gymnastiken var kul i går fast inte Nathalie var med, men inte lika kul.  Vi tränade på volter och flikis och så där.

Men nu ska jag iaf till skolan! Bloggar mer i skolan eller hemma <img src='http://bloggdesign.nu/smilys/set1/1/6.gif' style=
/E

Mer i morgon

Hello, i dag földe inte Nathalie med till gymnastiken hon är sjuk skit asså!!

Betätar mer om dagen i morgon.

/E

Gymnastik nu :D

/E

Bara för go!

Nu blir det läxa för mig, vi har ju bara en! Men om jag gör den nu så är det klart liksom <img src='http://bloggdesign.nu/smilys/set1/1/6.gif' style= Senare i dag blir det ju gymnastik I love it <img src='http://bloggdesign.nu/smilys/set1/1/1.gif' style= <3

Tänkte gå ut och fota med någon snart, måste ju ha lite nya bilder till min header <img src='http://bloggdesign.nu/smilys/set1/1/6.gif' style=



Haha <img src='http://bloggdesign.nu/smilys/set1/1/1.gif' style=
/E

Godmorgon

Jätte bra statistiken är alltså <img src='http://bloggdesign.nu/smilys/set1/1/1.gif' style= Godmorgon på er tisdag i dag, ska dra mig till skolan om en liten stund.

Nu har jag iaf fiksat mitt hår och sådär. Det ska bli bra update i dag med <img src='http://bloggdesign.nu/smilys/set1/1/6.gif' style= Puss!



/E

Kul Kul

Å vad kul det var på handbollen i dag <img src='http://bloggdesign.nu/smilys/set1/1/1.gif' style= Längtar sjukt mycket till torsdag nu! Träning jue <img src='http://bloggdesign.nu/smilys/set1/1/6.gif' style= Sönt att duscha med även om jag gör det typ varje dag haha  Förut kollade jag ett avsnit av Big Brother. Tänkte kolla lite nu innan jag går och lägger mig med, sen på tv. Fast det är ret sent på tv halv 10 börjar det ju men men får se om jag är uppe så länge hehe <img src='http://bloggdesign.nu/smilys/set1/1/6.gif' style= Länge och länge <img src='http://bloggdesign.nu/smilys/set1/1/6.gif' style=



/E


Wilma <3

Hello alla!! Just nu är Wilma här vi ska till handbollen sen <img src='http://bloggdesign.nu/smilys/set1/1/1.gif' style= Vi har typ inga läxor denna veckan eller jo en. (matte)


photo edited for free at www.pizap.com

/E


Me and Nathalie! <3

Svarta Estelle, vita Nathalie!!
/E

Outfit

Godmorgon! <img src='http://bloggdesign.nu/smilys/set1/1/1.gif' style= I dag ska det bli mycket update här på bloggen <img src='http://bloggdesign.nu/smilys/set1/1/6.gif' style= Aja nu är det iaf måndag och en ny veckan, samt så är det ju skola i 5 dagar. Aja ska ta mig en maka see you later! 
My outfit today, Tröja från ginatricot, linne som ni inte ser är i från lindex, strumpor lindex, lägings H&M!! <img src='http://bloggdesign.nu/smilys/set1/1/1.gif' style=
/E

Måla naglarna

Nu ska jag måla mina naglar och filla dom och så där. Jag har inte målat dom eller så på typ 4 månader, jag har bara klippt dom korta och haft dom så hehe <img src='http://bloggdesign.nu/smilys/set1/1/6.gif' style= Aja i morgon kommer det säkert en bild på då så håll kol!! <img src='http://bloggdesign.nu/smilys/set1/1/6.gif' style=



Söta asså!! Å nej det är inte mina.

/E



Go go shopping

Okej som ni vet har ju jag shoppat i dag! Jag köpte mig en as go tröja som ni ser på bilden, lite dålig kvalite på bilden med den är iaf as go, sen har vi långstrumpor med, med rosa ränder på. Tröjan är i från  ginatricot och strumporna är i från lindex.
/E

Shopping osv osv

Tjenare, har pricis sätt lite avsnit på Big Brother, som ni vet är ju jag en liten nörd av det haha <img src='http://bloggdesign.nu/smilys/set1/1/6.gif' style= Nu ska jag fiksa i ordning mig och läsa lite bloggar. I morgon är det då skola, Helena våran klassföreståndare eller vad det heter aja iaf så ska inte hon vara i skolan på hela veckan så när det är Matte och No så blir det vikarie. Just det om 5 minuter kommer det upp vad jag köpte förut i dag så håll utkik <img src='http://bloggdesign.nu/smilys/set1/1/6.gif' style=



/E

My outfit today

/E

Stenungsund

Kyrkan var as tråkig man typ satt där och skulle lyssna på prästen när han pratade om Jesus och typ sjunga. Sen skulle man tända ljus till någon som har döt och man saknar väldigt mycket osv osv.

Aja det var iaf kul i stenungsund, jag fick köpt mig strumpor och en as go tröja <img src='http://bloggdesign.nu/smilys/set1/1/6.gif' style= Jag är nöjd med mina saker. Det känns som jag är i stenungsund och köper kläder varje helg. Ska försöka att inte göra det man slösar ju bort över 700 kr i månaden då haha :(

photo edited for free at www.pizap.com

/E

Söndag

Godmorgon till er som är vakna nu  Bloggar rätt tidigt för att i dag ska jag hänga med Fanny till kyrkan för att efter det så ska vi åka till stenungsund. Där ska vi la shoppa och sådär. Som vanligt kommer det komma bilder på det jag har köpt <img src='http://bloggdesign.nu/smilys/set1/1/6.gif' style= Godmorgon iaf, och så hörs vi sen <img src='http://bloggdesign.nu/smilys/set1/1/6.gif' style=



/E


20-10

Hejsan alla! <img src='http://bloggdesign.nu/smilys/set1/1/6.gif' style= Dålig update today i know. Tänkte beräta lite kort om dagen!

Som sakt har jag spelat handbolls match mot kropps. Vi van med 20-10 <img src='http://bloggdesign.nu/smilys/set1/1/1.gif' style= Sedan när vi hade spelat i en timma så duschade jag och sedan kollade på pojkar 00s match! Grymma är dom!! Aja sen har jag bara kollat på Big Brother är typ en nörd av det hehe. ;)



/E

Grym

Kan nog arldig sluta lyssna, den är 24/7 i mina öron asså!! ;)

/E

Statistiken är på top på helgerna asså!!

/E

Big Brother

Okey, handbolls match för mig i morgon. Det kommer komma inlägg innan matchen och sådär!! Vi spelar hemma match och vi ska spela mot krops.

Nu har jag pricis kollat lite avsnit på Big Brother haha det är as roligt <img src='http://bloggdesign.nu/smilys/set1/1/1.gif' style=



/E



Helg

Nu helg yes <img src='http://bloggdesign.nu/smilys/set1/1/1.gif' style= Min helg ska vara så här

* Lördag, Handbolls match Samling 10:45 börja spela 11:45 <img src='http://bloggdesign.nu/smilys/set1/1/1.gif' style= Blogga <img src='http://bloggdesign.nu/smilys/set1/1/6.gif' style=
* Söndag, hemma chilla ;) Vara med en kompis kanske. Blogga <img src='http://bloggdesign.nu/smilys/set1/1/6.gif' style=



Haha så liten jag ser ut, typ ett år sedan <img src='http://bloggdesign.nu/smilys/set1/1/3.gif' style=

/E

Godmorgon

Godmorgon!! <img src='http://bloggdesign.nu/smilys/set1/1/1.gif' style=

I går var handbollen jätte kul. Sen när vi skulle utt och springa så sprang jag och Ida as långt! Haha jobbbigt. Aja nu ska jag dra mig till skolan men vi hörs!! <img src='http://bloggdesign.nu/smilys/set1/1/6.gif' style=



/E

Converse

Nya converse!! Yymmmy <img src='http://bloggdesign.nu/smilys/set1/1/1.gif' style=
/E

Skridskor osv

Skolan har varit kul, vi har bara haft en lektion som man jobbar på i dag :P Sen har vi åkt skridskor och sådär! Det kommer bilder, Nathalie tog med hennes mobil på aa får vänta tills jag har fått dom. Snart ska jag i alla fall till handbollen. Vi har extra träning i dag, + så ska vi ut och springa efter träningen.



En bild tog jag i alla fall haha :)

/E

Skridskor

Godmorgon gott folk!! I dag ska vi åka skridskor med skolan roligt roligt :) Sen ska det bara vara en vanlig skol dag!! Bloggar mer när jag kommer hem eller i skolan.
/E

Plugga

Skolan har varit kul har spelat fotboll med killarna och Kajsa, Anna och Linnea jag har spelat varje rast hihi as kul :) I dag blir det iaf ingen fotboll för mig, jag måste sluta :(

Aja nu som jag som vanligt plugga, ska fiksa lite saker som vi holler på med i skolan och sådär!




/E

Dålig update

Godmorgon!! :)


Sry för så dålig updratering men jag har typ lakt i från mig datorn och sådär. Och så läxor you know! Aja ska försöka göra det lite bätre iaf ;)

Gymnastiken i går var skit kul, dock blev det ju inga bilder men men. Aja får fiksa lite bilder till någon annan gång!

Ska till skolan nu!!



/E

Skola

Snart ska jag sitika i väg till gymnastiken :) Men innan det tänkte jag beräta lite kort om dagen.

Har ju vart i skolan, det har varit chill, idrotten var kul i slutet körde klassen morotslandet haha as kul jue :) Aja jag och Nathalie holde i varandra och typ hela klassen drog i oss fast fick inte loss oss!! Tillsammans är vi starka, riktit starka ;)



/E

Vad tycker du?

Godmorgon!! :)


Nu är det en ny dag på veckan. Snart ska jag till skolan, första lektionen så är det idrott. Efter skolan blir det som vanligt pluggande och där efter gymnastik då :)

Nu fram över blir det inte jätte mycket bloggning eller a fram till fredag efter som man ska göra läxor och sådär. Aja hoppas att ni nöjer er med 3 4 inlägg. Rätt tråkiga om jag får säga!!

Men kan inte ni kommentera om ni vill ha inte så många inlägg men typ roliga om shopping och sådär eller bara såna här vanliga ofta och annat kul på helgerna och så? Ni får gärna kommentera vad ni tycker.

Men ni får ha en bra skoldag eller vad ni nu ska göra i dag ;)



/E

Handboll

Okey, känner att jag nog inte ska göra mer läxor i dag. Handbollen var skoj men hårt så vart väldigt svetig efter träningen ;) Men jag duschade där så slap man åka hem helt svätig. Jag duschar där varje gång men endå ;)
a just det tänkte ta lite bilder och så ifrån handbollen med ;)
/E

Läxor

I skolan så har vi inte jätte mycket läxor, men jag ligger efter med läxorna och sådär i skolan nu så jag har fått föra veckans läxor och så där. Har ju varit sjuk!!  Skolan har varit chill och rolig. I dag blir det handboll för mig Whiie :) känner mig frisk nu så det är bra!!

Men nu blir det la plugga då. Vi hörs sen ;)





/E

Wiihhoo

Statistiken håller sig uppe på top!! Wiihhoo :)
/E

Godmorgon

Skola nu!!
/E

Gutarhero

Förut spelade jag Gutarhero haha as kul ju ;) Nej men jag och pappa typ tävlade i det och sådär. När Hugo skulle köra så misade han varje gång så han blev as sur haha :)
/E

Diggar sten hårt!!

/E

Shopping

Okey, i går köpte jag mig dessa söta tröjorna. Dom ser rätt så stora ut på bilden men nej det sitter helt perfekt :)
Dom är från ginatricot och det var väldigt bra priser. Sen har jag även köpt en till som ni säkert redan har sätt på lite bilder här nedan för på bloggen ;)



/E

Gaderoben check

Fädig städat nu! Gaderoben är rensad och klar, har också slängt in lite nya kläder där inne ;) Nya kläder in, check!! För små kläder eller sånna jag aldrig använder ut, check.
/E


Länkbyte

Okey, kör på länkbyte i gen ;) Denna gången är det 2 tjejer som heter Emma och Skye!! Dom älskar att fota och deras blogg är nog jätte bra. Så jag tycker att ni ska klika Här för att komma till deras blogg.

/E

Godmorgon

Godmorgon gott folk ;) I dag ska jag städa mitt rum och min gaderob. Min gaderob är full med massa kläder som jag inte ens använder så det är väll lika bra att jag städar den nu. I går van ju Loreen, duktig duktig är hon. Tänk om hon vinner allt och mot dom andra länderna. Hon kan ju faktist det för hon är soppas duktig.

Anars då, så har jag prisic duschat skönt skönt ;)



/E

JAAAAAAA till att LOREEN van!!

Okey, bra smak har sverige ju. Loreen van ju. Röstade faktist på henne 3 gånger
i dag!! JAAAAAAA att hon van!! Deras söta katt där, gulig asså!!
/E

Mello med godis nu då!!

/E

Åka snart

Okey, nu ska nu vi på midag då och se på mello så klart ;) Dagen med Wilma har varit chill. Jag är nöjd med mina saker och det kommer komma på bild som ni säkert redan vet. Nu ska jag fiksa i ordning mig lite och kolla bloggar nu innan vi åker. Aja ha det så bra så ses vi senare ;)
/E

Länkbyte

Oj glömmde med jag har i alla fall länkbyte med 2 tjejer som heter Ebba och Carolina!! Deras blogg är bra och dom är typ galna i hästar så klika in på deras blogg vet jag ;)

http://ponnygalningarnaaa.blogg.se/
/E

Hemma

Hemma från stenungsund nu. Blev stenungsund i stället för göteborg. Aja men ja och Wilma titta runt lite överallt och jag hittade tre tröjor. Kommer på bil sen ;)



/E

Nu taggar jag och Wilma för att åka!!

/E

Godmorgon

Nu i morse när jag vaknade ringde Wilma och frågade om vi skulle stika till göteborg och shoppa!! Ja blev såklart svaret ;) Så vi ska sitka till göteborg om en timme typ najs :) Tar så klart kort på allt när jag kommer hem och lägger ut här på bloggen.

Men nu ska jag bara äta lite fruckost sedan ska vi nog stika Wihhoo :)



/E

Natti

Godnatt då! Ny dag i morgon, som ska bli najs. Ska träfa vänner i göteborg. Tagga :)

/E

Sommar <3

Brun OMG vill vara!!

Blogg humör jao

Godkväll får man la säga nu då haha ;) Nej men i dag åt vi räkor och kräftor våran familj är galna i det haha ;)

Ni kanske undrar varför jag har bloggat så mycket i dag. (mycket) Nej men i alla fall mer en vad jag brukar. Jag är bara på bra blogg humör ;) Dagen för mig har varit go go!! hehe



Sommar <3

/E



Loreen euphoria

Jag lägger min röst på Loreen i morgon!! Hon är sjukt duktig. Men hon är ju sjuk nu med. Hon måste bli fris tills i morgon ;)
/E

Bra låt way way ;)

/E

Helg

Okey, helg nu. Min helg här då. I morgon ska vi vara oss några och äta midag och se på melodifestivalen. Vem tror ni vinner nu då. Jag lägger i alla fall min röst på Loreen!! Men sen är det la inte sådär jätte mycket planerat.


Å sommaren längtar jag så sjuk mycket efter nu ;)

/E

Äpple kaka

Min lunch har varit najs!! Äpple kaka ;) Det är inte så dumt faktist att vara hemma på fredagar haha ;) Nej men jag mår så groft mycket bätre så det är skönt faktist. Hugo min lillebror är hemma nu, han slutar ju halv 1 långa skoldagar när man är liten?? Nej! Aja ska tänkte vara med honom lite i alla fall nu.




/E


Ny klippt

Japp nu har jag klippt mig har inte gjort det på typ ett halv år så det känns jätte skönt och härligt nu ;) Tycker det ser ut som jag har skit kort hår nu fast nej det har jag inte klippte bara toppparna i håret. Så nu är det i alla fall inte slitet som det typ var förut ;) Jag är i alla fall nöjd!!
/E

Lite frisk jao

Hay Hay!! Nu känner jag mig mycket bätre faktist :) Förut földe jag med Lotta och handlade mat. Lotta är hemma varje fredag jag har ingen haning varför men hon är det i alla fall. Nu sitter jag lite vid datorn och bloggar och är inne på facebook och sådär. Men jag bloggar mera senare ;)



/E

Ont onte osv osv onte

Okey, dålig update har det ju varit i dag. Men jag har faktist sovit typ halva dan
bara för att jag inte sov något i natt. Oss docktorn förut gick det bra, har fått
en slaks medicin som tydligen ska hjälpa lite mera mot halsen en massa skit
medicin. Har i alla fall hur ont i halsen som hälst.
/E

Dockorn

Har varit på vådskäntralen är i Stora Höga. Det gick bra. Nu ska jag åka dit
i gen för att nu har dom skickat dit en docktor som ska ta lite prover och sådär.
Men ska åka nu!!
/E

Godmorgon

Inget hovfjället för mig. Nu har jag varit sjuk i en vecka... Aja nu ligger jag i soffan och lysnar på spotify!! I dag ska jag och pappa till sjukhuset, jag hostade hela naten och inte har sovit någonting. Och eftersom jag har hostat så mycket så har jag as ont i halsen, har typ slitit på något i halsen så kan knapt prata!! :( Aja ni får i alla fall ha en dubelt så bra dag en vad jag ska ha!!
/E

Okey här kommer 5 frågor och 5 svar

Har du någon gång kännt dig olycklig typ om en kille har dumpat dig eller om en kompis har svikt dig eller något sånt?

Svar: Jag har kännt mig helt värdelös och olycklig flera 1000 gånger. Det som har varit det värsta som har hent mig var när jag och ******** gick i från varandra. Eller om vi gorde det. Sveck i alla fall den personen och HON svek mig..

Du har väldigt fin hy. Använder du någon ansikts kräm eller något? Ge gärna lite tips :)

Ja jag använder det här!! Den är väldigt bra för den rengör hudden och sådär ;)



Bryr du dig mycket om hur du ser ut asså bryr du dig om kläder, smink och sådär?

Nja i bland kanske. Men ju äldre man blir så bryr man sig ju mer.

hur skulle du kunna beskriva att ha blogg asså vad tycker du om den en skalla 1-10 och så där?

Blogg är ju någonting som är väldigt roligt men det är ju lixom inte jätte kul om man får dumma kommentarer och sånt där.

Vad är det bästa stället du har shoppat på?

Svår fråga, jag vet faktist inte. Kanske i andra länder. Jo nu vet jag London!!


Så det var dom!!

/E

Fråga på

Okej, nu kör jag på en liten frågestund. Den avslutas nån gång under dagen!! Så fråga på ;)
photo edited for free at www.pizap.com
Väljer ut 5 frågor!!
/E

Ny blogg!!

Godmorgon alla!! :) I dag är det ingen skola för mig häller.. Aja nu ska det inte vara ett ledsamt inlägg ;)

Okej så här är det, jag har skaffat blogg på devote för 2 dagar sedan. Tänker inte beräta vad den heter en för jag måste fixa header och lite så där.



/E

Godnatt!!

Min dag har varit lång och tråkig. Har hostat skit mycket så man får rätt ont i halsen av det :( Lägger mig tidigt i dag eftersom jag mår dåligt!!
/E

Varför just denna veckan??

Varför ska man vara sjuk just denna veckan när man ska åka till hovfjället på torsdag. Vi har nämligen fridrotsdag. AAAAHHHH FUCK 39 graders feber också. Ont i halsen så att man dör. GGAAAHH FUCK BLÄÄHH!!!
:(:(:(
Inga bilder nu sorry!!!

/E

Headern är tillbaka!!

Å skit vad skönt att min header och att det har blivit tillräta med bloggen nu!! Hade gjort ett fel innan så attheadern åkte bort men nu är ju den tillbaka :)

/E

The kick back pack !!

The kick back pack är 5 stora tjejbloggare som hjälper varandra med sina bloggar. Dom som är med där är http://kandylandy.se/ http://caty.nu/ http://hofh.myshowroom.se/ http://epicfaiil.myshowroom.se/ http://keela.se/
Jag läser alla dom här bloggarna faktist :) Och dom är jätte bra!! Dom har nu då en tävling i sina bloggar där dom sedan välger ut 2-3 bloggar som får en länk på alla dom 5 bloggarna!!
Så ni som har bloggar tycker jag att ni ska göra så här!!

Okej vi börjar med Keela!! Hon är söt, cool och värkar vara väldigt snäll!! Hennes blogg har jag läst i några månader nu och jag kan inte sluta läsa den eftersom den är sjukt bra!! Keela.se har jag också faktist läst längst av alla dom här bloggarna!! :)
Bild på keela!!

Kandylandy då!!
Jo hennes blogg är också grym!! Det är roligt att läsa hennes blogg för hon har mycket tävlingar och sådär!! Hennes blogg får man också väldigt bra inspriation!! Hon har cool stil och hon är väldigt söt, hon värkar vara snäll också!!
Bild på kandylandy!!
Caty.nu!!
Hon är cool och man får väldigt bra inspriation av hennes blogg!!  Hon är söt, hon sjunger bra och hon värkar vara en väldigt bra kompis!!
Bild på caty!!
Epicfaill.myshowroom.se!!
Epicfaill har en väldigt bra blogg!! Jag gillar den för att hon är lite småt galen av sig ;) Hon älskar helt vanligt mjön och äter det. Hon är också väldigt cool!!
Bild på Epicfaill!!
sist då hofh.myshowroom.se!!
Hon är söt, cool och värkar vara väldigt snäll!! Hon gör inlägg där man får mycket inspriation av. Hennes blogg är också sjukt bra!!
Bild på Hofh!
Så nu tycker jag ni ska kolla in dom här bloggarna för dom är värkligen bra!!

Glöm inte bara att göra ett sånt här inlägg på eran blogg och skriv på någons av dom är bloggarana att du är med så kanske du vinner!!

/E

Borta

Gaaaaaahh min header är borta :( Och typ min blogg har blivit konstig!!

BLÄÄÄÄÄH

Godmorgon!! Fy så dåligt jag har uppdraterat. Men jag är sjuk så jag ligger bara i sängen, spyr och hostar :(:(:( BLÄÄH asså!!
aja ingen skola för mig. Har varit uppe sen klockan halv 5 i morse och bara leggat i sängen och inte gjort någon ting!! HATAR ATT VARA SJUK!! Å har gått ner 2 kg väger bara 33 nu!!
FUCK FUCK TILL ATT VARA SJUK ASSÅ!!
/E

Sjuk

Å jag är sjuk :( har feber, ont i magen, hostig och ont i huvudet. I dag blir det ingen handboll för mig :( aj då!!!


Aja godmorgon! :) I går vart det inte mer bloggande efter som vi kollade på film med familjen till 11 tiden, sen orkade jag helt enkelt inte blogga!! Men ni får ha en bra dag ;)


/E

Min dag

Hella min dag har jag varit ute och gjort masvis med saker. Har varit med syskonen och familjen och sådär. Det har i alla fall varit mysigt och kul.

Asså ledsen för att jag bloggar så dåligt men jag har rätt mycket för mig och så där...

Aja i morgon blir det handboll vi ska ha en extra träning :)

Nu blir det i alla fall att se film med familjen och mysa!!



Bloggar mer sen ;)

/E



Fint väder ute ju!!

/E

Godmorgon

Ny dag i dag!!
/E

Godnatt

/E

RUBRIK!!!

Hay hay på er!! Förut kom Fanny, vi kollade lite på olika avsnit, i en serie och
klipp på youtube.
Nu gör jag inte så mycket. Jag ska nog se på film med familjen.
/E

Bäst på update, INTE

Å nu måste jag börja updraterna mer, har varit sämst med det denna veckan ju!
Aja var i skolan i dag, rasterna var väldigt roliga + så är det ju jätte fint väder ute och har varit det denna veckan:)

Nu ska jag gå ut men först ska jag kolla lite avsnit på svt!!
Your image is loading...
/E

Tröt osv

Ren spegel i know

Hello du. Tänkte gå och sova nu, skola i morgon vilket betyter att gå up tidigt. Sen
är det helg. Jag ska mäst bara ta det lungt och så (trode jag) har nämligen handboll
på söndag. Men lördagen ska jag ta den lungt, kanske vara med någon kompis eller
så. Annars då! JAG ÄR TRÖT!! Aja godnatt får jag la säga nu.

/E

Hamma från handboll

Handbollen var skoj lärde mig lite nya saker för vi hade en annan tränare i dag.
Julia tästade i dag, hoppas hon börjar ;) Aja nu ska mamma föhöra mig på engelskan, vi har typ föhör i skolan i morgon.
Förut innan handbollen var jag med Wilma, måste bara säga men hon borde bli kok. Hon lagade skit god mat helt säriöst!



/E


Dålig update

Tjenare! Dålig update det har varit. Aja i går var det fotboll och det var kul.
Skolan i dag var la helt okej. Eller den var rätt chill och så. Nu har jag kommit
hem och ska springa upp till Wilma. Sedan bilder det handboll Wihhoo :D
/E

RSS 2.0