Dagen

Tummen upp på dagen i dag!! Har varit ute hela dagen har varit inne kanske 3 timmar.

Har också varit i stenungsund och köpt hem mig lite saker.
Kommer upp bilder på bloggen på min senaste shopping som inte ni har sätt, så det kommer upp låter bra va? ;)

Som ni redan vet var jag ute och sprang, jag sprang i 20 minuter så det var supper skönt när jag kom hem,
tog även en varm och skön dusch där efter!!

/E

5 outfit

Har haft typ 5 outfit i dag haha har byt nästan hela tiden ;) Aja mer update om dagen kommer senare.
/E

Har pricis sprungit, nu vändar duschen sedan ut och hoppa!

/E

Godmorgon

I går spelade vi B-slutspel och van Wiihhoo :D Rästen av dagen i går var jag ute fint väder var det asså.

Jag är ledig i dag och i morgon med så nice! :)




/E


Dagen i går

Tänkte börja att beräta om gårdagen. Vi spelade 3 matcher, vi van två av dom och förlorade en. Men i vart fall så är vi i A slutspel :D Vår sissta match var halv 10 till kvat över tio typ, så man vart ju helt död sen när man kom hem..

I dag börjar vi spela vår match klockan 8 och vi ska samlas klockan 7. Så jag ska helt enkelt åka snart. Å hoppas vi vinner nu så vi kommer till finalen ;)



Bild från i går!

/E

can you see in my eyes and say you love me?

Godmorgon! :)

Snart ska jag på en handbolls cup så jag packar lite kläder och så. Cupen är här i Stora Höga så jag kommer sova hemma i natt. Min första match börjar typ 09:40 men vi ska sammlas någon gång vid 9. Sista matchen då är någon gång vid 10 på kvällen....

Kommer hem typ 11 på kvällen så kommer vara helt slut efter matcher som har varit hela dagen!
Aja måste packa nu.

Bjuder på några mogo bilder! ;)




Mogo??

/E

Nicki Minaj

Sjukt bra är hon! Älskar refrängen, så go <3     På höksta volym nu asså!!! ;) Spelas om och om igen..

/E

Ränsa måste göras

Äntligen Fredag. I dag är jag ledig och jag ska ränsa min stora gaderob prop ful med kläder, som jag typ aldrig använder. Jag kan slå vad om att det finns typ 20 tröjor som jag har använt en gång samma med byxer. Aja ni får en liten bild på hur det ser ut just nu ;)

Glöm inte nu att vara med i tävlingen om att vinna ett slacks skall som du kan ha till vilken mobil som hälst, och det skydar mot vatten.


Handboll nu :)


Tävling, vin ett supperbra mobil skal

/E


Ledig

Godmorgon! :)

I dag är jag ledig från skolan, vi har prao i dag men eftersom jag redan har praoat så är jag ledig i dag och i morgon :) Så himmla skönt.



/E

fräsch

Min mysiga dräkt, det är byxor som sitter i hop med ett linne och den är så himla skön.
Nu är jag iaf jätte fräch, har duschat, smört in mig, filat naglarna, tagit bort det gamla naglaket sprutat på mig body splash osv osv osv..
/E

godmorgon, ren spegel man har osv!!


Dagen

Ny duschad nu, jepp. Kom hem från gymnastiken för en timme sen. Kul som vanlig men kunde dock inte gå ner i split eller så eftersom jag sträkte mig är hemma.
Vi var i sundahalen och simmade med skolan i dag, så skoldagen har varit nice!
/E

My day

Chill dag i dag. Vi hade en riktig lektion i skolan i dag, och då filmade vi till en film. Sen var vi då på akvarellmuset. Efter skolan stax jag till Nathalie, Julia var där och vi tränade på en dans vi har gjort och gjorde volter och så där :)
/E

Sitter i bussen hem från akvarellmuseumet!

Brb skoldag!! ;)
/E

lägger mig nu!

Kom hem från mina låsas kusiner för en stund sedan. Innan vi åkte hem till dom kollade vi snapt i afärer och jag hitade lite saker som kommer up på bloggen i morgon.
Nu ska jag sova tidigt man går up i morgon vet du ;)
/E

Dagarna går försöker förstå!!!

Godmorgon! :)

Förlåt värkligen för den dåliga uppdraterningen den har inte varit så här dålig på väldigt länge så sry för det. Men har inte haft så stor lust till bloggen fastist. Livet har inte varit på top om man säger så då.

I går var det handbollens dag. Det är som en liten cup fast man spelar mot alla i SHK ''Stenungsunds Handbolls Klubb'' Vi fick medalj och det var lite tävlingar och så klart matcher då.

Anars då, så ska jag bara vara hemma och ta hand om mig själv. Kolla på film med min lillebror och sådär.



Min första bild på bloggen!!

/E

true

Pratar du bakom min rygg betyder det att jag är längre fram än du.
Klagar du på mitt liv betyder det att mitt liv är mer spännande än ditt.
Har du tid att leta efter mina misstag betyder det att du är avundsjuk.
Fortsätt du med allt detta, så lever jag livet under tiden...



natti

Bra med uppdraterning i dag har det varit. Godnatt nu iaf. Ny dag i morgon vet du ;)
/E

Inspiration bild!

/E

lite om min dag

Mobba inte bilden hahaha ;)
I dag har vi fåt hem vår studsmata som vi har bestält. Den är bäst i test så den är säkert jätte bra. Dock bygde vi inte i hop den i dag för det har ju varit rätt dåligt väder. I skolan i dag hade vi något som heter tema dag och det ska vi jobba med rästen av denna veckan. I dag så jobbade vi om hämlösa och hur man kunde hjälpa dom osv osv!!
/E

Lev livet

Jag ville mest komma fram till att ni ska vara så stolta över den ni är, älska erat liv, jobba på självförtroendet, nå drömmarna, skratta, lev bara. Livet är svårt men ändå så underbart att leva ♥



/E

/E

This or that

Utsläpthår/Upsat
Blå/Lila
Blogg/facebook
Skor/Kläder

För er läsare som inte vet så är this or that en grej jag kör - som snabbfrågor typ, och det jag väljer är den feta texten. Så nu kan ni komma på några nya till nästa gång :D



/E




Sommarkläder

1. Kolla in vad jag hittade på ginatricots hämsida. Tycker den är cool så jag tänkte köpa den faktist Den är en maktröja och jag älskar sådana 




2. Jag hittade också ett par jeans  i olika färger. Samma jeans fast olika färger. Det är därför det är så bra att internet shoppa 

Jag tycker dom är jätte snygga och dom skulle passa jätebra till sommaren.

/E

My hair

Bild på mitt hår när mace up artister ficksade det 
Ser nästan ut som jag har utväkst ;)
/E

Godmorgon, i dag kommer det bli mycket update här ;)

/E

Massa inlägg i morgon osv!!

I dag har det ju varit gymnastik och vi tränade på en dans som vi ska ha på avslutningen på lördag. Jag vart hemma för 1 timma sedan, jag gick där efter ut så en promenad för att få lite luft. Och du siter jag i sängen ny duschad.
.
I morgon kommer det komma mycket bilder på bloggen, massa inlägg och lite tips, shopping och sådär. Hoppas ni kommer att gilla det. Så vi säger så här minst 10 inlägg i morgon ;)

Rekod

I dag är det gymnastik och jag är taggad jao :)
På idrotten i skolan så klätrade jag på några rep och nudade taket. Slog rekod i melanstatjet :) Och så fick vi hem en lap till vilket språk man vill välja i 6:an, Spanska, Franska eller Tyska.

Annars ska jag spela lite med Hugo och plugga.

MÅSTE BLI BÄTRE PÅ ATT UPPDRATERA NU, STATISTIKEN SJUNKER ANNARS :O 
/E

Springa

Ingen handboll i dag Jessica vår handbollstränare tycker vi ska villa så i stället tänkte jag gå ut och springa, skönt.
/E

Hello boys and Girls!!

Godmorgon!! :) Sry för den dåliga uppdraterningen i går. När jag kom hem låg min lillebror på golvet och hade skrapat upp halva ansiktet så vi åkte till sjukhuset och han ser helt hämsk ut :(

.
I dag är det skola och jag ska gå dit strax. Ni ser inte på bilden men det står fotfarande SHK i min panna.

/E

hay bloggen

Japp sitter hemma i min goa säng och bloggar. Är helt nyduschad så det är skönt.

I dag åkte jag hem från potatiscupen som har varit jätte rolig. Vi har spelat matcher, pratat, haft kudkrig osv osv. Det har iaf varit jätte kul. I dag kom vi nästan till final vi förlora vid semifinalen men vi kom väldigt långt asså :)



/E

Det börjar närma sig potatiscupen

Godmorgon :D Jag håller på att stor städa mitt rum jag har ingen aning varför men men. Jag har pakat klart nu, och snart börjar det en bil färt till potatiscupen. Den ligger i Alingsås så det är rätt så långt bort men det får gå.
/E

Tjejkväll

Kom hem från Emilia.f för ett tag sedan. Hon hade tjejkväll och det var mycket goa tjejer där ;) Tycker iaf det var mysigt och kul.             /E

Ny duschad

Sitter i min säng helt ny duschad och insmörjd. Förut var vi på något ställe där det fanns massa studsmator, saker man skulle prika bloggar i, en grota med döda fake lik osv osv. Vi grillade korv och kötbullar.


/E




Mys kväll

Sitter i sängen och bloggar, läser andra bloggar, chattar med Mathilda och bara myser helt enkelt. Jag har redan fiksat i ordning mig till sängs så jag det är skönt att jag slipper göra det sen ;)



/E


Är så mega taggad till....

Är hemma nu och pakar. Ni undrar säkert vad det är jag pakar till jo så här är det. Till helgen blir det potatiscupen det är en handbollscup och jag är mega taggad :D Så himla roligt kommer det bli, det ska vara disco, massa matcher osv osv. Ska inte avslöja för mycket men mer om det kommer ni få veta på söndag ;) Vi åker iaf vid 3 tiden på fredag.
/E

Åka hem i morgon

Har pricis kommit ut från en varm och skön dusch. I morgon åker jag hem. När jag är hemma kommer det komma mycket bloggning på bloggen ;)
/E

Somna när jag stog på huvet!!

I dag vaknade jag vid 11. Sen så har jag spelat spel med farmor och så.  I går så stog jag på huvudet och så somna jag haha hundra hur det gick till ;)
/E

Slap dag

Min dag har varit på top. Tråkigt att vädret har varit så dåligt bara. Aja min dag har iaf varit en slap dag har faktist inte tränat någonting eller jo jag har gått ner i split men det räknas inte ;) Men nu ska jag läsa lite tänkte jag.
/E

Blä väder

Bllää vilket väder det är i dag. Aja förut fick jag massa nagelsaker av farmor, jätte fina saker så jag och farmor tängte fiksa naglarna och så :) Mysigt!!
/E

Bilder

Godmorgon!! :)

I går var uppdraterningen sämst sry men jag la från mig datorn lixom... Jag siter iaf i min säng helt ny duschad.

Ska jag till farmor, dom kommer och hämtar mig vid typ 12 eller något. Ska dit bara för att ta det lite lungt. Så det blir skönt.







Lite blilder från när jag och Fanny tog kort. Haha den sista ser jag helt knäp ut på :P

/E

Glad påsk

Wilma kom över vid 12 tiden till mig. Vi tränade, armana, magen och loren. Vi körde lite musklerövningar helt enkelt. Sedan tog vi en promenad skönt.


Just nu sitter jag bara lite vid datorn och chillar. Jag tror att Wilma ska komma om en stund i gen. Vi får se.
Det är ju påsk afton i dag ju, har ni fåt några påsk ägg? Jag har nom nom ;)

/E

My day....

Som ni vet har jag ju varit på torp när vi var klara så satt vi i bilden och skulle åka till farmor och att lunch där. På vägen var det blä väder fy asså... Men det var mysigt iaf.
Sen rästen av dan har jag tränat jag sprang på löpbandet i 20 minuter. Sen tog jag mig ett varmt bad och tväta håret och sådär. Jag har smört in mig, haft ansiktsmas och sprutat på mig body splash.
Som ni vet har jag ju varit på torp när vi var klara så satt vi i bilden och skulle åka till farmor och att lunch där. På vägen var det blä väder fy asså... Men det var mysigt iaf.

Sen rästen av dan har jag tränat jag sprang på löpbandet i 20 minuter. Sen tog jag mig ett varmt bad och tväta håret och sådär. Jag har smört in mig, haft ansiktsmas och sprutat på mig body splash.
/E

Love it

På torp hittade jag lite saker, träningsbyxer, munkjaka och en ansiktsmask.
Här här en bild på mina fina träningsbyxor och munkjaka. Träningsbykserna är lite nedanför knät. Och munkjakan jag bara älskar färgen och den är så skön att ha på sig :)
På torp hittade jag lite saker, träningsbyxer, munkjaka och en ansiktsmask.

Här här en bild på mina fina träningsbyxor och munkjaka. Träningsbykserna är lite nedanför knät. Och munkjakan jag bara älskar färgen och den är så skön att ha på sig Love it



Sedan så hittade jag en ansiktsmask för 20 kr. Jag har haft en sån innan och den är så himla bra.



/E


I'm home

Hemma nu, sitter och slappar och chattar på facebook. Men slut med det för nu ska jag till torp och shoppa los ;)
/E

hotell

I går bode jag och pappa på ett hotell i göteborg. As lyksigt var det så det finns inte. Vi var på en jätte bra bio också och såg filmen i 3d. Mamma berätade för mig att den filmen skulle vara bra så jag och pappa gick på den. Vi har pricis ätit frukost och snart ska vi åka hem.



/E

Kommer bli så nice ;)

Vi hade hattparad i dag i skolan. Och så slutade vi 12:30 så awesome!! :) Aja nu har jag iaf packat klart allt till göteborg så snart sticker vi ;) Sen blir det bio och bada i helt egen pool kanske så nice.
Tänkte bara kolla facebook och bloggar nu innan vi åker...
/E

But i like it, so you know...

Jag vart som sagt ute och sprang förut. 4 km inte så mycket för min del jag brukar springa mer men så blev det inte denna gången.
Skolan var la helt okej. Men nu ska jag som vanligt läsa bloggar ;)
/E

ut och springa

Ska ut och springa nu. Nu till helgen ska jag faktist inte sporta någonting. Så jag det blir skönt och bara ut och springa helt enkelt ;) 
/E

Lite vig

På gymnastiken i dag var det jätte kul. Jag lärde mig en del saker jao. Nu känner jag mig faktist ganska vig det är bara en liten bit kvar till spliten ;)

/E

Gymnastik nu och jag är taggat jao :)

/E

Gymnastik snart då

Snart ska jag då till gymnastiken :) Vet inte om min pappa kan köra mig och Nathalie så jag tänkte ringa till mamma och fråga om hon kunnde göra det. 
hhhooh ;)
/E

Nice dag

Min skoldag har kännts väldigt bra faktist :) Har bara varit på bra humör osv. På idrotten i dag så hade vi trampet :)
Men nu ska jag vara med Julia vi ska ut och åka skateboard och longboard i dag i gen.
photo edited for free at www.pizap.com
/E

Godmorgon, kommer bli mycket update här i dag ;)

/E

Lite fast i kläderna blir man ju

Är lite fast vid det här linnet. Tycker det är gör snyggt! Men kolla på det endå ;)
Dom här byxerna måste jag ha 600 kr, är det värt det? Aja dom är iaf hur snygga som hälst.
/E

Veckans planer!

Ni vet ju redan hur min dag har varit så jag fortsätter på på veckan i stället ;)

* Tisdag, skola kanske vara med Julia, sen gymnastik.

* Onsdag, skola, kompis? Blogga!

* Torsdag, skola slutar 12, 30. Ingen handboll. Ska till göteborg med pappa och felix, se på bio och sova över på hotell.

* Fredag, ledig från skolan, vara på hotell och shoppa i göteborg. Ska även up till farmor.

* Lördag, hmm kompis kanske?

* Söndag, ???

/E

hay bloggen ;)

I skolan i dag har vi inte fåt några läxor så det är chill. När jag kom hem var jag med Julia som ni säkert redan vet om ;) Sen har jag ju haft handbolls träning.

photo edited for free at www.pizap.com
/E

Skateboard and longboard

Nu ska jag och Julia mötas up på vårat ställe haha ;) Aja vi ska iaf åka skateboard och longboard så det blir nice ;) 
/E

Boyfriend

Jag är inte direkt ett så där stort fan av Justin Bieber men den här är faktist bra!! Eller? 


/E

Godmorgon :)

Ny dag i dag, och så är det skolan!
/E

I'm home

Har varit med Nathalie, vi hoppade studsmatta och jorde volter och så där kul var det ;)
/E

Går dagen

I går var det hur kul som helst på ukm kanske inte allt då med det mästa. I början fick jag och Wilma sätta up massa papper över allt i en stor bygnad. Sen så fick vi sita och stryka med penna på några namn på typ 200 papper. Sen så sminkade make up artister oss och fiksade håret på oss :) Vi satt och säljde biljeter till typ 100 pers. Sen så blev vi fotade av en riktig fotograf. Bilder kommer up på bloggen när jag får bilderna ;)

Och mycket mer men det var iaf jätte kul :)
/E

RSS 2.0