The kick back pack !!

The kick back pack är 5 stora tjejbloggare som hjälper varandra med sina bloggar. Dom som är med där är http://kandylandy.se/ http://caty.nu/ http://hofh.myshowroom.se/ http://epicfaiil.myshowroom.se/ http://keela.se/
Jag läser alla dom här bloggarna faktist :) Och dom är jätte bra!! Dom har nu då en tävling i sina bloggar där dom sedan välger ut 2-3 bloggar som får en länk på alla dom 5 bloggarna!!
Så ni som har bloggar tycker jag att ni ska göra så här!!

Okej vi börjar med Keela!! Hon är söt, cool och värkar vara väldigt snäll!! Hennes blogg har jag läst i några månader nu och jag kan inte sluta läsa den eftersom den är sjukt bra!! Keela.se har jag också faktist läst längst av alla dom här bloggarna!! :)
Bild på keela!!

Kandylandy då!!
Jo hennes blogg är också grym!! Det är roligt att läsa hennes blogg för hon har mycket tävlingar och sådär!! Hennes blogg får man också väldigt bra inspriation!! Hon har cool stil och hon är väldigt söt, hon värkar vara snäll också!!
Bild på kandylandy!!
Caty.nu!!
Hon är cool och man får väldigt bra inspriation av hennes blogg!!  Hon är söt, hon sjunger bra och hon värkar vara en väldigt bra kompis!!
Bild på caty!!
Epicfaill.myshowroom.se!!
Epicfaill har en väldigt bra blogg!! Jag gillar den för att hon är lite småt galen av sig ;) Hon älskar helt vanligt mjön och äter det. Hon är också väldigt cool!!
Bild på Epicfaill!!
sist då hofh.myshowroom.se!!
Hon är söt, cool och värkar vara väldigt snäll!! Hon gör inlägg där man får mycket inspriation av. Hennes blogg är också sjukt bra!!
Bild på Hofh!
Så nu tycker jag ni ska kolla in dom här bloggarna för dom är värkligen bra!!

Glöm inte bara att göra ett sånt här inlägg på eran blogg och skriv på någons av dom är bloggarana att du är med så kanske du vinner!!

/E

Kommentarer
Postat av: Carro - http://four.blogg.se/

sv: okej

Önskar dig en fortsatt bra dag! :D

2012-03-05 @ 16:19:42
URL: http://four.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0