Kolla håret bara så coolt ;) haha

Godmorgon! Hade det fett kul i går, vad med Nathalie typ hela dan. :) 👍😂 vi var på gården och sjöng osv, var med andra där med och så gjorde vi en massa. Sen gick vi hem till mig och såg sista avsnittet av pretty Little lairs, å vad läskigt det var.. När vi hade sätt klart så fiskade vi våra hår, vi sprayade rosa, grönt och blott, haha :D sen var vi på gymnastiken som var kul som vanligt :)

I dag iaf så ska jag vara med Nathalie och Moa på gården. :) Ska åka till min farmor med i dag, tills lördag tänkte jag. Så jag får se om jag kommer uppdatering.


Gården nu med Nathalie 👍 :D


As kul i går :)

I går så var jag ju i Kungälv! Jobbade där! As kul jobb Asså :D min mamma jobbar där så det är as bra. I går var det breakdance och det var sånna som utträde då, jag fick jobba stenhårt asså ;) nej men jag gjorde en massa saker, det roligaste var ju när jag fick hålla på bakom scenen och i dom där rummen man sminkar och så, där var jag och städa osv. 👍;)


Höst lov!! 👍

Godmorgon på er! Hoppas ni har sovit gott ;) det är ju höst lov nu med 👍 så det är ju nice. I dag har jag inget bestämt, ska kanske till gården får se om någon vill hänga med. Ska iaf in till Kungälv sen vid 4 tiden typ och shoppa lite 👍 ska kolla på en tröja där som jag länge velat ha. Sen så ska jag hjälpa mamma lite på hennes jobb tänkte jag. haha as kul där ju ;) tänkte vissa lite shopping sedan också på lite saker jag köpt i veckan.


Brb, Smsar!! 👍

Tänkte gå lägga mig tidigt i dag, eller tidigt och tidigt men ska bara messa lite med en kompis först 👍 Är sjukt trött så ska bli gött att bara lägga sig i sängen sen och sova!

Brb, ska köpa systemkamera snart! 👍 ni kommer få as fina bilder här på bloggen så ju! ;) bra va!


Höst lov snart! 👍

Hej på er!! ;) snart höst lov, tagga 👍 så skönt, har ju sjukt mycket läxor och sånt som måste fiskas annars men nu nej! ;) ska iaf ta det lugnt nu på höst lovet. Aja nog med det. Sämst uppdratering i know, men det kommer bli så nu. Skolan går först liksom! Men nu på höst livet får ni vara inne och kolla kommer blogga en massor då ;) bra va! 👍 men sen eller senare kommer jag att skriva om lite små saker jag hittade på en hemsida, måste bara vissa! ;)

Just d, kvalitén på bilderna är sämst! Men snart fyller jag år så då kanske jag får en systemkamra om jag inte får köper jag en, då kommer det bli sjukt bra bilder ;)
Puss! 😘


Godnatt!

I morgon kommer det ett inlägg som inte funkade lägga ut i dag, så kommer i morgon i stället ;) Godnatt!!


Bästa köp på länge!

Nu har jag köpt vinter skor, det behövs ju, så sjukt kallt om fötterna annars ju :/ Är jätte nöjd med mitt köp, det är ett par skor som är rätt lika uggs, fast dom kostar mindre. Dom här köpte jag för en tusenlapp, inte så dyrt med tanke på uggs som kan kosta över 2000 kroner. Är i alla fall supper nöjd och dom här kommer säkert vara mitt bästa köp på hela vintern ;) 👍


Sitter i bilen på väg till vallenavslutningen!


Lovade ju att jag skulle lägga ut en massa bilder så tänkte lägga ut i från måndags när jag och Julia fotade. :)


Hoppas ni inte är allt för ledsna..

Har inte bloggat något, har inte orkat men med att ni ska bli glada tänkte jag skriva lite tips, och göra en bildbomb sen ;)


Tar emot biljetter till teater ;)


Kolla mitt och Nathalies hår 👍

I dag var jag på gymnastiken, har ju inte varit där för har ju haft fotboll samma dagar. Men det var jätte skoj!

Ingen uppdatering nu dom närmsta dagarna, har varit med kompisar osv sp har inte haft lust typ.


Godnatt!

Efter skolan i dag har jag varit med lite vänner, en kort stund bara en timma efter skolan typ, vi pratade bara om lite saker osv, sen i dag har jag bara kollat på Gossip Girl, för vädret har varit så dåligt.. Nu tänkte jag snart gå och lägga mig faktiskt är dö tröt, vet inte varför?


2-2

Spelade match i dag, vi spelade ute på Orust och vi spelade emot Henån. Det blev lika med 2-2. Sen i dag har vi löpning med fotbollen, sen har vi också träning så det blir ju rätt mycket fotboll i dag :)


Ben&Jerry's

Sitter och kollar Pretty Little liars och äter Ben&Jerry's :) I dag har jag bara varit med mina syskon och varit utan IPad osv, sorry, ska kolla nu iaf.


Hur snyggt är det inte på en skalla 1-10 ;)

Hittade en jätte kul sida där man kan hitta lite alla små saker haha, hittade IPhone laddare, hörlurar i massa olika färger, hittade även det till IPad. Hur snyggt är det inte att ha en blå IPad/ IPhone laddare på en skalla 1-10 ;)
Hittade även massa fina skall, fast IPad skall kan jag inte beställa något för vi får typ inte ta av det skalet vi har på :( Men jag är riktigt sugen på att köpa några saker där i från :D


Fredag 5 oktober!

Godmorgon, i dag har jag en i bokad tid hos optiken, så ska vi kolla lite på mina ögon och så ska vi kolla efter några fina glasögon.


Måste shoppa ;)

Å vill så gärna till Göteborg nu och shoppa en massa är så sjukt sugen att bara shoppa så mycket saker. Har ingen aning vad fast bara om man hittar något man vill ha och så köper man det ;) det är jag rigtigt sugen på!! Men är ju sjuk så jag får nöja mig att titta på nätet... Hittade iaf lite tröjor jag tyckte var snygga, tänkte köpa mig en massa gosiga snygga tröjor nu till hösten/ vintern, sen vill jag hitta snygga vantar/ mösor osv.. Fanny om du ser det här så vill jag gärna åka in till Göteborg med dig, så smsa ;)

Nu ska jag iaf leta i genom masa affärer och hitta lite saker., hittade dom här tröjorna som jag tyckte var rätt så snygga och dom ser ju rätt gosiga ut ;)


Svar på frågestunden!


Passa på att fråga en massa nu på frågestunden svarar på frågor senare i dag.


Godmorgon, hoppas ni får en mycket bättre dag en jag.. ;) jag kommer ha så tråkigt :(


Fråga på ;)

Skriv massa frågor nu! ;) jag har så himla tråkigt eftersom jag är sjuk, "får inte vara inte på mobilen fast 5 minuter kan la inte göra något? Aja fråga massa iaf ;)


Så tråkigt..

Kan inte blogga får inte kolla tv, IPad, mobil eller något, får bara sova, äta medicin, ögondroppar, kul liv. Nej men får inte anstränga mig så det blir ingen skola i morgon.. kommer inte blir någon uppdatering men, jag får ju sitta med mobil/ IPad 30 minuter per dag kanske så vi kör på en lite frågestund.

Skriver om det snart..

Har så tråkigt någon ring?? :(


:(

Ingen uppdatering i dag.., har problem med ögonen, men kommer uppdatering i morgon om ögonen är bättre..

Gammal bild eller a från i söndags ;)


RSS 2.0